Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ο τζογαδόρος Αλκέτ Ριζάι




Έχει δραπετεύσει δύο φορές από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο, έχει καταδικαστεί σε ισόβια για δολοφονία, έχει κατηγορηθεί για εκτέλεση συμβολαίου θανάτου.
Θεωρείται ένας από τους πιο σκληρούς κακοποιούς, αν και «φιλοξενούμενος» τον τελευταίο χρόνο στις φυλακές Γρεβενών ύστερα από την τελευταία σύλληψη του.
Παρόλα αυτά και εκεί φαίνεται να τα περνά «ζωή και κότα» αφού του …παρέχονται όλες οι ανέσεις…. Μεταξύ αυτών κινητό τηλέφωνο και φορητός υπολογιστής για να μπορεί να εξασκεί το χόμπι του. Το στοιχηματισμό σε αγώνες ποδοσφαίρου.
Ο Αλκέτ Ριζάι πρωταγωνιστεί μέσα από τη φυλακή σ΄ έναν από τους διαλόγους για τους στημένους αγώνες ποδοσφαίρου που φέρεται να έχει υποκλέψει η ελληνική αστυνομία σε συνεργασία με την ΕΥΠ, με συνομιλητή τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηλιούπολη Γιώργο Τσακογιάννη, φερόμενο ως έναν εκ τους «εγκεφάλους» του κυκλώματος των στημένων αγώνων.
Και εμείς οι αδαείς απορούμε… Πως γίνεται ένας βαρυποινίτης να έχει στο κελί του κινητό τηλέφωνο και φορητό υπολογιστή, να διακινεί μεγάλα χρηματικά ποσά (σ.σ. στην τηλεφωνική υποκλοπή ακούγεται να συζητά για ποντάρισμα 20.000 ευρώ !) και φανταζόμαστε να διαθέτει και άλλες ….ανέσεις κατά τη διάρκεια της κράτησής του, χωρίς να «ιδρώνει το αυτί» κανενός σωφρονιστικού υπαλλήλου ή διευθυντή φυλακών ; Ας μας λύσουν και εμάς την απορία.
Άραγε η σύλληψη Παλαιοκώστα πόσο δίνει κ. Ριζάι στο στοίχημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου