Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Το δεκαήμερο του Μπέου στις φυλακές













Εννέα µέρες µετά την προφυλάκιση των Μπέου και Τσακογιάννη στις φυλακές Ναυπλίου και Τρικάλων αντίστοιχα τα πρώτα νέα για τη διαβίωσή τους έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστά.


Ανθρωποι που επικοινωνούν µαζί τους έχουν να το λένε για την ψυχραιµία µε την οποία αντιµετωπίζουν την προσωπική τους περιπέτεια, καθώς οι συνθήκες και στις δυο φυλακές είναι άσχηµες.

Η πρώτη αντιµετωπίζει µεγάλο πρόβληµα υπερπληθυσµού, ενώ η δεύτερη, που θεωρείται και πιο «σκληρή», έχει κατακλυστεί τα τελευταία χρόνια από αλλοδαπούς µετανάστες, πολλοί από τους οποίους έχουν καταδικαστεί µε ισόβια ποινή κάθειρξης.

Πάντως ο πρώην µεγαλοµέτοχος της Ηλιούπολης δεν είναι πρωτάρης σε ανάλογες καταστάσεις, αφού την πόρτα του κελιού την έχει περάσει και στο παρελθόν.

Αν λάβουµε υπ' όψιν βέβαια τις πληροφορίες που αναφέρουν πως αυτήν τη φορά µοιράζεται κελί µε δυο Γεωργιανούς, τότε τα πράγµατα αναµφίβολα δεν είναι καλά γι' αυτόν.

Από την άλλη, ο Αχιλλέας Μπέος είναι πρωτάρης, ωστόσο λέγεται πως τυγχάνει καλύτερης αντιµετώπισης, ίσως επειδή είναι πολύ πιο αναγνωρίσιµος.

Μιλά µε την οικογένειά του, ασχολείται µε τον Ολυµπιακό Βόλου δίνοντας κατευθύνσεις στους στενούς του συνεργάτες στην ΠΑΕ, αγωνιά για το αν θα υποβιβαστεί και για το αν θα παίξει στην Ευρώπη, ενώ δεν χάνει και το χιούµορ του µιλώντας για ποδόσφαιρο µε τους υπαλλήλους, ευελπιστώντας πως πολύ σύντοµα θα είναι έξω και θα δώσει τις απαντήσεις του.

Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου