Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

έληξε η ομηρία στις φυλακές Κορυδαλλού!...Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό




Σύμφωνα με δηλώσεις του Γιώργου Πεταλωτή στο Mega, έληξε η ομηρία στον Κορυδαλλο!Πριν λίγο,  από τους 25 εγκλωβισμένους 4 γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες.



Διαβάστε όλο το χρονικό της ομηρίας 




23:27 Σύμφωνα με δηλώσεις του Γιώργου Πεταλωτή στο Mega, έληξε η ομηρία στον Κορυδαλλο!
21:47 Πριν λίγο,  από τους 25 εγκλωβισμένους 4 γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες.

20:46 Ο Μιχάλης Νικολόπουλος  προειδοποίησε ότι: “Αν η αστυνομία δεν κάνει το λάθος να μπει όλα θα κυλήσουν ομαλά”.

20:26 Αυτή την ώρα, ο Βλαστός ζήτησε να μεταβεί στη φυλακή ο συνήγορος του Φραγκίσκος Ραγκούσης 

20:00 Τρεις δεσμοφύλακες αφοπλίστηκαν και κρατούνται όμηροι από τον κακοποιό Παναγιώτη Βλαστό και πέντε μέλη  της “Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς”, εκ των οποίων ο ένας είναι ο  Μιχάλης Νικολόπουλος.
Εισαγγελέας και ο διοικητής των φυλακών Κορυδαλλού βρίσκονται στο σωφρονιστικό κατάστημα και αναμένεται σε λίγη ώρα να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τον Π. Βλαστό και τα δύο μέλη των “Πυρήνων της Φωτιάς που κρατούν ομήρους τρεις δεσμοφύλακες, μετά την αποτροπή απόδρασής τους.
25 συγγενείς κρατουμένων έχουν εγκλωβιστεί στο επισκεπτήριο, όπου μετά τον συναγερμό έκλεισαν οι πόρτες.
19:45 Toυλάχιστον 15 οι όμηροι στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την απόπειρα απόδρασης του Π.Βλαστού.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη ένα θρίλερ ομηρίας, μετά την απόπειρα του Παναγιώτη Βλαστού να αποδράσει.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι όμηροι είναι τουλάχιστον 15.
Την ώρα που επιχειρήθηκε η απόδραση,  25 πολίτες βρίσκονταν στο επισκεπτήριο.
Σωφρονιστικοί υπάλληλοι προσπαθούν να πείσουν τον Βλαστό να παραδόσει το όπλο του. Ο βαρυποινίτης φέρεται να ζητεί να παραδοθεί στο φρουραρχείο.
Πληροφορίες λένε ότι το όπλο που κρατά ο Βλαστός, το πέρασε η μητέρα ενός κρατουμένου.


19.35- Πριν από λίγο ο βαρυποινίτης μετά από διαπραγματεύσεις ζήτησε να οδηγηθεί στο δικαστήριο, προκειμένου να παραδοθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βλαστός εκτός από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, κρατάει ομήρους και απλούς πολίτες, οι οποίοι βρίσκονταν στις φυλακές για το επισκεπτήριο.
19.20- Ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος είναι γνωστός από την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Περικλή Παναγόπουλου, κρατάει με την απειλή όπλου ομήρους και απειλεί να τους σκοτώσει εάν δεν αφεθεί ελεύθερος.
Σύμφωνα με το δελτίο του ALPHA, ο Βλαστός είχε κανονίσει να αποδράσει με τη βοήθεια συνεργού του, ο οποίος τον περίμενε έξω από τις φυλακές, όμως το σχέδιο του, άγνωστο για ποιο λόγο, απέτυχε.
Στο σημείο έχει αναπτυχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη, μαζί με διαπραγματευτές της Ελληνικής Αστυνομίας και τα ΕΚΑΜ, ενώ εκεί βρίσκονται επίσης ο αρμόδιος εισαγγελέας των φυλακών καθώς και ο υφυπουργός δικαιοσύνης, αρμόδιος για θέματα φυλακών Γιώργος Πεταλωτής.




ΠΗΓΗ:eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου