Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΙΖΟΥΝ... ΤΕΝΙΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!! ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!

Πλασματικό ήταν το ενδιαφέρον για τον... αθλητισμό και ειδικά για το τένις, μεταξύ των κρατουμένων στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα. Όπως αποδείχθηκε, τα μπαλάκια του συγκεκριμένου αθλήματος χρησιμοποιούνταν μόνο για να τους... πετούν ναρκωτικά οι συνεργοί τους από την εξωτερική πλευρά! 

Οι τουαλέτες μιας από τις πτέρυγες των φυλακών είχαν μετατραπεί σε... αποθήκες, όχι μόνο για μπαλάκια γεμάτα ναρκωτικά αλλά και για αυτοσχέδια όπλα τα οποία είχαν κρύψει οι κρατούμενοι με σκοπό να τα χρησιμοποιήσουν σε συμπλοκές μεταξύ τους ή ακόμη και σε μια ενδεχόμενη εξέγερση! Όμως, τα ανακάλυψαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που έκαναν έρευνα με αφορμή τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στις φυλακές Κορυδαλλού.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν τρία μπαλάκια του τένις που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, αλλά και τέσσερα αυτοσχέδια μαχαίρια τα οποία κατασχέθηκαν και εστάλησαν στα ειδικά εργαστήρια για δακτυλικά αποτυπώματα. Έρευνα για το πώς βρέθηκαν στις τουαλέτες των φυλακών διενεργεί η Δίωξη Ναρκωτικών, που σχημάτισε την σχετική δικογραφία.


ΠΗΓΗ:stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου