Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Πήρε άδεια από τις φυλακές Μαλανδρίνου! Λήστεψε σουπερ μάρκετ αλλά δεν υπολόγιζε με….

2astinomikos

Ληστής πυροβόλησε αστυνομικό(εκτός υπηρεσίας)
Ο δράστης είχε πάρει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Μαλανδρίνου και… είπε φαίνεται να βγάλει μεροκάματο κάνοντας ληστεία σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας super market
Σύμφωννα με τις έως τώρα πληροφορίες ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που αντιλήφθηκε το περιστατικό άρχισε να καταδιώκει τον ληστή.
Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει ωστόσο όταν είδε ότι ο αστυνομικός τον πλησιάζει στη συμβολή των οδών Πέλλης και Ελικώνος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του αστυνομικού. Ο δράστης ευτυχώς δεν βρήκε το στόχο του.
Ο δράστης χτύπησε με το όπλο στο κεφάλι τον πολίτη, τραυματίζοντάς τον με τη λαβή του όπλου και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας.
Τον καταδίωξε, όμως, ο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος είχε πάει στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσει και έπεσε πάνω στη συμπλοκή.
Ο ληστής, στην προσπάθειά του να διαφύγει πυροβόλησε μια φορά προς την πλευρά του αστυνομικού, ο οποίος, όμως, δεν σταμάτησε και συνέλαβε τον δράστη, τον οποίον αφόπλισε.
Στη συνέχεια, τον παρέδωσε σε συναδέλφους του της ‘Αμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο και οι οποίοι τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Ττμήμα Χαλανδρίου.
Ο αστυνομικός είναι ο Νικόλαος Γαλάρης, αρχιφύλακας που υπηρετεί στο ΑΤ Αμπελοκήπων και μένει στο Χαλάνδρι.
Όπως είπε, δεν έκανε κάποια πράξη ηρωισμού, αλλά τη δουλειά του για την οποία έχει εκπαιδευτεί.

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου