Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Χρήστης κοκαΐνης δηλώνει ο διευθυντής των φυλακών Τρικάλων – Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

filakadio_533_355

Αύριο η απολογία στην Ανακρίτρια Τρικάλων του 45χρονου που κατηγορείται για εμπορία κοκαΐνης.
Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το trikalanews.gr έληξε η περίπου 7ωρη κατάθεση στην Ανακρίτρια Τρικάλων του 40χρονου Διευθυντή των Φυλακών Τρικάλων και του 36χρονου που κατηγορούνταν για την υπόθεση της κοκαΐνης.
Η Ανακρίτρια διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι επιβάλλοντας στον 40χρονο χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και στον 36χρονο, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση κάθε 1η του μήνα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.
Για τον 45χρονο κατηγορούμενο για εμπορία κοκαΐνης, η απολογία θα γίνει αύριο και συνεπώς οδηγήθηκε εκ νέου στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.
Ο 40χρονος, φέρεται να πρόβαλε τα περί αθωότητας του στην κατηγορία περί εισαγωγής ναρκωτικών στις Φυλακές Τρικάλων και το ότι είναι χρήστης κοκαΐνης.
Σε δηλώσεις του στο trikalanews.gr ο 40χρονος επισήμανε πως «από την στιγμή που ανέλαβα την Διοίκηση των Φυλακών Τρικάλων, βίωνα ένα ΄΄γολγοθά΄΄ στο να ισορροπήσω μεταξύ των καθηκόντων μου και του προσωπικού μου προβλήματος. Ζήτησα επανειλημμένως να μην έχω Διευθυντικά καθήκοντα αλλά αυτό δεν γινόταν αποδεκτό. Η ιστορία αυτή ήταν μια σκευωρία σε βάρος μου».
Από την πλευρά του ο Δικηγόρος του 40χρονου και του 36χρονου Δημήτρης Σαμαρτζής σε δηλώσεις του στο trikalanews.gr ανέφερε «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη στους Εισαγγελείς και στους Έλληνες Δικαστές».
Αξίζει να σημειωθεί πως μεσούσης της ανάκρισης, η Ανακρίτρια ζήτησε βιολογικό υλικό από τους 3 κατηγορούμενους (αίμα και ούρα) και το οποίο λήφθηκε μετά από μεταγωγή των κατηγορουμένων στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου