Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Πρ. Σωφρονιστικών για τον Αφγανό: «Πολύ κακός χαρακτήρας και προκλητικός προς τις γυναίκες»
Ήταν ένας πολύ κακός χαρακτήρας και πολύ προκλητικός ειδικά προς τις γυναίκες όσο παρέμεινε εδώ, λέει για τον Αφγανό που δολοφόνησε την 19χρονη κοπέλα στην Γερμανία, αφού είχε αποφυλακιστεί από την Ελλάδα βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σωφρονιστικών Υπαλλήλων του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Βόλου Νίκος Καραφίλογλου. Ήταν εντελώς απομονωμένος από τους υπόλοιπους κρατούμενος κι αυτό τα λέει όλα, λέει στο protothema.gr και δηλώνει εντυπωσιασμένος, από το γεγονός πως είχε αφεθεί τόσο γρήγορα ελεύθερος.

Ο κύριος Καραφίλογλου χρησιμοποιεί την λέξη «απομονωμένος» πολλές φορές μιλώντας για τον 19χρονο σήμερα, κατά δήλωσή του, άντρα που αν και καταδικασμένος στην χώρα μας, πέρασε ανενόχλητος ως την Γερμανία και έφτασε τελικά στο αποτρόπαιο έγκλημα. «Ήταν συνέχεια μόνος του, δεν τον έκανε κανείς παρέα γιατί είχε πολύ άσχημη συμπεριφορά, είχε πολύ "υφάκι", αν μου επιτρέπεται η έκφραση».

Επισημαίνει μάλιστα, πως η συμπεριφορά του νεαρού ήταν πολύ πιο άσχημη απέναντι στις γυναίκες υπαλλήλους που εργάζονται στις φυλακές ανηλίκων στο Βόλο: «Ειδικά προς τις γυναίκες ήταν συνέχεια πολύ προκλητικός», μας λέει.

Εκπλαγήκαμε όταν ο κρατούμενος αυτός μπόρεσε να αποφυλακιστεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, τον Οκτώβριο του 2015, τονίζει τέλος ο κύριος Καραφίλογλου: «Εκμεταλλεύτηκε τον νόμο Παρασκευόπουλου, αλλά ήταν έκπληξη για 'μας».

ΠΗΓΗ:pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου