Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Αλλοδαπός κρατούμενος με ηρωίνη στις φυλακές Δομοκού


«Φορτωμένος» με ναρκωτικά που σκόπευε να διακινήσει στους συγκρατούμενούς του, θα πήγαινε στο νέο του κελί ένας νεαρός αλλοδαπός κρατούμενος που μετήχθη από τις φυλακές Κορυδαλλού στο σωφρονιστικό κατάστημα  του Δομοκού! Δεν τα έκρυψε καλά, όμως...
Ο 23χρονος Αλγερινός κατάφερε να περάσει το παράνομο «εμπόρευμά» του από τον έλεγχο που του έγινε πριν επιβιβαστεί στην κλούβα με την οποία θα γινόταν η μεταγωγή του προς τις φυλακές Δομοκού. Δεν έγινε, όμως, το ίδιο όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που τον υποδέχθηκαν έκαναν «φύλλο και φτερό» τα ρούχα και την αποσκευή που είχε φέρει μαζί του. Καταλαβαίνοντας ότι θα έβρισκαν την πραμάτεια του, προτίμησε να αποκαλύψει ο ίδιος την ύπαρξή της!
Έτσι, βρέθηκαν μέσα δέκα σακουλάκια με μικροποσότητες ηρωίνης, που ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι του τα είχαν δώσει αλλοδαποί στις φυλακές Κορυδαλλού για να τα παραδώσει σε φίλους του κρατούμενους στο Δομοκό! Η Δίωξη Ναρκωτικών που ενημερώθηκε, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών σε σωφρονιστικό κατάστημα και ερευνά για να εντοπίσει τους υποψήφιους παραλήπτες της ηρωίνης.
ΠΗΓΗ:defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου