Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Πήρε άδεια από τη φυλακή και έπεσε με τα μούτρα στη “δουλειά”

klefths(1)

Ο λόγος για έναν 33χρονο ρομά, ο οποίος πήρε 7ημερη τακτική άδεια από τη φυλακή της Κασσαβέτειας, όπου είναι έγκλειστος για σωρεία κλοπών και φυσικά μόλις βγήκε πήρε δυο γυναίκες ρομά και βγήκαν για “δουλειά” !
Στην τρίτη κατά σειρά κλοπή όμως δεν στάθηκε τυχερός. Μια 77χρονη από την Αλίαρτο Βοιωτίας τους είδε την τελευταία στιγμή που έφευγαν από το σπίτι της, αφού πρώτα της πήραν το πορτοφόλι με 260 ευρώ, κάρτες, ταυτότητα και άλλα.
Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν από την ηλικιωμένη κινητοποιήθηκαν άμεσα και λίγο αργότερα το μαύρο BMW εντοπίστηκε στην περιοχή της Καρυάς Ορχομενού Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας.
Σύμφωνα με το lamiareport, μαζί με τον 33χρονο συνελήφθησαν και οι δυο γυναίκες ρομά, ηλικίας 22 και 18 ετών, ενώ όπως προέκυψε από την προανάκριση τις τελευταίες δυο ημέρες είχαν κάνει ακόμη δυο κλοπές.
Πιο συγκεκριμένα μπήκαν στο σπίτι ενός 39χρονου, παραβιάζοντας το παράθυρο και του πήραν 2000 ευρώ, ενώ άρπαξαν από το αυτοκίνητο 23χρονης το τσαντάκι που είχε στο κάθισμα του συνοδηγού, την ώρα που η κοπέλα κινούταν με χαμηλή ταχύτητα μέσα στη πόλη της Αλιάρτου.
Το μαύρο BMW κατασχέθηκε και τώρα οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν και σε ποιες άλλες περιπτώσεις εμπλέκονται κλοπών ή διαρρήξεων εμπλέκονται τα συγκεκριμένα άτομα

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου