Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Βεντέτα Αλβανών με Κούρδους-Μακελειό με τραυματίες στις φυλακές Χαλκίδας



«Βεντέτα» μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων επικρατεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Χαλκίδας, όπου ξέσπασε αιματηρή συμπλοκή που αναστάτωσε ολόκληρη την φυλακή! Δυο κρατούμενοι τραυματίστηκαν από αυτοσχέδια μαχαίρια και η διεύθυνση των φυλακών αναγκάστηκε να πάρει μέτρα.
Η σύρραξη ξεκίνησε μεταξύ δύο ομάδων, οι οποίες αποτελούνταν από Κούρδους και Αλβανούς κρατούμενους, όταν δυο από αυτούς που είχαν προηγούμενα ήρθαν στα χέρια. Οι ομοεθνείς τους έσπευσαν να τους βοηθήσουν και στην συμπλοκή πήραν μέρος περίπου ....
15 κρατούμενοι, με αποτέλεσμα να υπάρχει φόβος για γενικευμένη εξέγερση!
Η άμεση επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων που γύρισαν ακόμη και από το… ρεπό τους στη φυλακή, έδωσε τέλος στις συμπλοκές. Οι δύο κρατούμενοι που τραυματίστηκαν ελαφρά, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας και επέστρεψαν στη φυλακή μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών. Με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα που ενημερώθηκε για τα επεισόδια, κάποιοι από τους πρωταγωνιστές τιμωρήθηκαν με πειθαρχικές ποινές, ενώ οι πιο σκληροπυρηνικοί μεταφέρθηκαν σε άλλες φυλακές, ώστε να μην υπάρξουν νέες συγκρούσεις.



ΠΗΓΗ:eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου