Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Συνελήφθη έπειτα από μάχη στο Περιστέρι επικίνδυνος Αλβανός ληστής-δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ..Πέταξε μαζί με τον συνεργό του 3 χειροβομβίδες στους αστυνομικούς..

Ο Αλβανός δραπέτης-ληστής..πέταξε τρεις χειροβομβίδες στην ομάδα ΔΙΑΣ πριν συλληφθεί


Πρόκειται για τον έναν από τους δράστες με την γνωστή υπόθεση της ληστείας στο Κρυονέρι που κατά την καταδίωξη τους από την αστυνομία είχαν πάρει το τζιπ του Τριανταφυλλόπουλου.
Ειναι επίσης  ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που συμμετείχε και στην καταδίωξη στα ίσθμια κατα την οποία σκοτώθηκε η 25χρονη Κατερίνα.



Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στο Περιστέρι αφού ο 40χρόνος Αλβανός ληστής δεν είχε σκοπό να παραδοθεί χωρίς μάχη...Πέταξε 3 χειροβομβίδες στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.. Η χειροβομβίδα από θαύμα δεν εξεράγει..σε ένα τόσο κεντρικό δρόμο του Περιστερίου.Ο ληστής συνελήφθη ενώ ο συνεργός του προς το παρόν διέφυγε.
Οι δύο έκαναν απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Καρπενησίου 25 στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, την ώρα που οι δύο δράστες βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα, έγιναν αντιληπτοί από ταξιτζή ο οποίος αναγνώρισε τον έναν από τους δράστες και ειδοποιήσε την Αστυνομία..Πρώτοι πήγαν στο σημείο οι αστυνομικοί της ομάδα ΔΙΑΣ.. οι οποίοι  κάλεσαν ενισχύσεις λέγοντας πως οι δύο δράστες είναι βαριά οπλισμένοι.



Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν απο τους δράστες ο οποίος τους δήλωσε οτι ονομάζεται Λίτα. Ο Λίτα είναι καταζητούμενος από την αστυνομία καθώς είναι ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που συμμετείχε και στην καταδίωξη στα ίσθμια κατα την οποία σκοτώθηκε η 25χρονη Κατερίνα.


ΠΗΓΗ:eglimatikotita.gr

1 σχόλιο:

  1. Κάνανε λάθος που τον πιάσανε οι αστυνομικοί.Έπρεπε να τον εκτελέσουνε διότι τζάμπα θα τρώει και θα πίνει στην φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή