Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΔΡΑΠΕΤΗ ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

marionkolan
Ακόμη μια επιστολή υπέρ της δράσης του Μ. Κόλα. Αυτή τη φορά γραμμένη μέσα απ' τις φυλακές, από άνθρωπο που λέει πως γνώριζε τον Αλβανό κακοποιό και επιχειρεί να ρίξει όλο το βάρος των ευθυνών στους αστυνομικούς.
Αν και ο Μ. Κόλα χρεώθηκε με το θάνατο δυο ανθρώπων απ' την ημέρα που απέδρασε απ' τις φυλακές ο φίλος του όπως ισχυρίζεται τον παρουσιάζει ως το θύμα.
Ολόκληρη η επιστολή όπως δημοσιεύτηκε στο indymedia:
Υ.Γ. Στη μνήμη του Μάριαν Κόλα
Ήταν 30/6/13 περασμένα μεσάνυχτα όταν στα αυτιά μου ούρλιαζε η μουσική, και από την πένα μου σαν από σκισμένη φλέβα έσταζε το μελάνι. Έγραφα κάπως, δυστυχώς, προφητικά το κείμενο «Η περίπτωση Μάριαν Κόλα».
Δυστυχώς αργεί η δημοσίευση διότι στο κελί μου δεν υπάρχει Internet ή υπολογιστής, είμαι αναγκασμένος να γράφω χειρόγραφα, να το ταχυδρομήσω, να δακτυλογραφείται, για να δημοσιευθεί. Έτσι στις 02/07/13 έπεσαν τα πρώτα θύματα των μισθοφόρων του κράτους που διψούσαν για αίμα.
Για να έρθει χθες 21/7/2013 χαράματα και η σειρά του Κόλα και ο νόμος να δικαιωθεί Δηλαδή να εκδικηθεί! Εξάλλου αυτό είναι και το πραγματικό έργο της Δικαιοσύνης, ΕΚΔΙΚΗΣΗ!
Για να μην μακρηγορώ όμως, εξάλλου δεν έχει και νόημα πλέον, ο Κόλα για τελευταία φορά απέδειξε πως δεν είναι μακελάρης. Έπραξε όμως όπως θα έπρεπε να πράξουν η «πολιτισμένοι» κυνηγοί του. Πυροβόλησε στον αέρα και ύστερα στα πόδια ενός μισθοφόρου. Έτσι πυροβολούν οι δολοφόνοι; Ενώ οι «πολιτισμένοι» τον πυροβόλησαν στην πλάτη, για δεύτερη φορά, όμως αυτή τη φορά και μοιραία.
Για να μην λέμε, πόσες άλλες φορές θα τον «ξανασκοτώσουν» μεταθάνατον όπως τους προηγούμενους δύο, θείος και ανιψιός. Ήταν νεκροί όταν τους «γάζωναν», τους χαράκωναν και τους έσπαζαν τα κόκκαλα. Αυτό «κύριοι πολιτισμένοι» είναι και ποινικό αδίκημα, δεν σας το δίδαξε η «Δημοκρατία» και η «Δικαιοσύνη»; Σε κάθε μάχη, ακόμα και οι βάρβαροι τιμούσαν τον νεκρό. Είστε κατώτεροι από τους βάρβαρους και αξιολύπητοι.
Ο Κολα πεθαίνοντας θα ζήσει!
Καλό ταξίδι φίλε μου!
Ν.ΒΟΚΑΝΟΒΣΚΙ – ΜΑΡΟΥΣΚΟ
Ψ.Κ.Κ.ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου