Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση απόπειρας εισαγωγής κινητών τηλεφώνων στις φυλακές Λάρισας

larisa

Eντοπίστηκε από την Αστυνομία ο… λάτρης του αερομοντελισμού που προσπάθησε, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, να περάσει κινητά τηλέφωνα και τα παρελκόμενα τους στις φυλακές Λάρισας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης είναι ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας.
Σε βάρος του 33χρονου, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής-προμήθειας κινητών τηλεφώνων σε έγκλειστους καταστήματος κράτησης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της 15ης Αυγούστου, ο υπάλληλος της εξωτερικής φρουράς είδε το τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι να πέφτει στο έδαφος, στη δυτική πλευρά των φυλακών, σε απόσταση περίπου 35-40 μέτρων από την περίφραξη, και διαπίστωσε ότι πάνω ήταν κολλημένη, με μονωτική ταινία, μια χάρτινη συσκευασία.
Το ελικοπτεράκι παραδόθηκε σε αστυνομικούς της Ομάδας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Λάρισας και η έρευνα που έκαναν έδειξε ότι μέσα στη χάρτινη συσκευασία υπήρχαν πέντε κινητά τηλέφωνα, πέντε καλώδια καλώδια φόρτισης τους, έξι κάρτες sim και δύο ακουστικά.

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου