Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Τύφλα να χει το Prison Break! Κρατούμενοι έσκαβαν τρύπα μέσα από τις φυλακές Κέρκυρας για να αποδράσουν ανήμερα της Παναγίας!

filakes kerkiras

Σχέδιο απόδρασης είχαν κρατούμενοι των φυλακών Κέρκυρας, σκάβοντας τρύπα για να βρουν το τούνελ που προϋπήρχε από άλλη απόδραση.
Οι κρατούμενοι είχαν ένα οργανωμένο σχέδιο, το οποίο θα ολοκλήρωναν σήμερα, ανήμερα της μεγάλης εορτής της Ορθοδοξίας. Ωστόσο, το θαύμα δεν είναι έγινε, καθώς έγιναν αντιληπτοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανακάλυψαν μια τρύπα σε χώρο εντός της φυλακής, ύστερα από καταγγελία πεζού, ο οποίος είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του, και αντιλήφθηκε ότι από το χώρο των φυλακών ακούγονταν χτύποι σαν από σκάψιμο.
Αμέσως άρχισαν έρευνες, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η τρύπα που έσκαβαν οι κρατούμενοι οδηγούσε σε τούνελ το οποίο είχε δημιουργηθεί την εποχή της μεγάλης απόδρασης το 1996.
Αν και οι αρχές υποστηρίζουν ότι και η τρύπα και τα σχέδια των φυλακισμένων βγήκαν στο φως, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι προχώρησαν και σε καταμέτρηση των κρατουμένων.

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου