Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Έκανε “ΒΑΠΟΡΑΚΙ” το παιδί της – Έκρυψε ηρωίνη πάνω του για να την περάσει στον κρατούμενο σύζυγό της

1 11fylaki

Ήταν έτοιμη για όλα…
Παρέα με τον ήδη έγκλειστο για ναρκωτικά σύζυγό της οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης μια 37χρονη γυναίκα, που συνελήφθη κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στις φυλακές Κομοτηνής όταν του πέρασε ηρωίνη την οποία είχε κρύψει στα… ρούχα του ανήλικου παιδιού τους!
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αντιλήφθηκαν την κίνησή της και την ακινητοποίησαν πριν παραδώσει στον 43χρονο κρατούμενο την συσκευασία που περιείχε επτά γραμμάρια ηρωίνης! Αμέσως ειδοποίησαν αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι συνέλαβαν την 37χρονη που δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ως «βαποράκι» το ίδιο της το παιδί και έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι στην Καβάλα και το αυτοκίνητό της.
Και στα δυο βρήκαν συνολικά άλλη μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους τριών γραμμαρίων, 34 χάπια των φαρμακευτικών σκευασμάτων Lexotanil και Vulbegal χωρίς τη σχετική συνταγή γιατρού, μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατέσχεσαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο. Η εισαγγελέας άσκησε στο ζευγάρι δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών σε κατάστημα κράτησης

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου