Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

“Πρόσεξε το θέμα με τα «μπλουζάκια» (κοκαΐνη) πως θα…”Άνδρο της μαφίας οι φυλακές Τρικάλων – Οδηγίες αρχηγού μέσω… Skype!

trikala-fylakes-630x400

Στην Ελλάδα είμαστε όλα μπορούν να συμβούν. Κάτι τέτοιο θα είχε στο μυαλό του κρατούμενου αρχηγού οργάνωσης ο οποίος παρόλο που ήταν φυλακισμένος έδινε εντολή στα μέλη του μέσω…skype!
Και βέβαια τι νομίζετε ότι οι φυλακισμένοι δεν έχουν ανέσεις και τεχνολογικές καινοτομίες;
Νέα στοιχεία λοιπόν στην κωμικοτραγική αυτή υπόθεση με την δράση της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε με από τις φυλακές Τρικάλων να έρχονται στη δημοσιότητα!
Τα μέλη της ήταν τόσο καλά οργανωμένα που ο αρχηγός, αν και ήταν στη φυλακή, είχε τη δυνατότητα να μιλάει με τα ελεύθερη μέλη μέσω skype και να τους δίνει οδηγίες.
Βέβαια στις συνομιλίες τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χρησιμοποιούσαν κώδικες ονομασίες.
μπλουζάκια: κοκαΐνη
βάψιμο: σωματικές βλάβες
μαντάν: όσοι ήταν από την Αρμενία
σχολείο: αστυνομικές υπηρεσίες
ρούβλια: ευρώ
άρρωστα τηλέφωνο: είχαν μπει επισυνδέσεις (τα παρακολουθούσαν)
κόκκινα σκυλιά: οι αστυνομικοί
κονιάκ: το καλάσνικοφ
πουλιά: οι γυναίκες
Οι συνομιλίες και οι εντολές μέσα από τη φυλακή
Είτε μέσω skype, είτε μέσω κινητών τηλεφώνων τα μέλη της ομάδας που ήταν στη φυλακή επικοινωνούσαν με τους ελεύθερους συνεργάτες τους και τους έδιναν εντολές για διακίνηση ναρκωτικών και ξυλοδαρμούς.
Χαρακτηριστικές είναι οι δύο συνομιλίες που ακολουθούν:
«Ο Ν. είναι φιλαράκος από τα παλιά μου ζήτησε μία εξυπηρέτηση για ένα «βάψιμο» (σωματική βλάβη). Τα «ρούβλια» (ευρώ) θα τα πάει στην… .τακτοποίησέ το όμορφα και ωραία».
«Πρόσεξε το θέμα με τα «μπλουζάκια» (κοκαΐνη) πως θα έρθουν και πως θα φύγουν. Έτσι; Σε θέλω απίκο και φρόντισε και το «κονιάκ» (καλάσνικοφ). Μην ξεχάσεις να πάρεις το «κονιάκ»»
Πολλά κέρδη από την εκμετάλλευση των μεταναστών.
Εκεί που ώμος που διακινήθηκαν πολλά λεφτά ήταν στην εκμετάλλευση των μεταναστών. Οι δράστες, μέσα από τη φυλακή, κανόνιζαν τα καραβάνια των προσφύγων να φύγουν από τη Θεσσαλονίκη προς την Ειδομένη. Μάλιστα οι μετανάστες πλήρωναν 1.000 ευρώ ο καθένας, με τα κέρδη της οργάνωσης να ξεπερνούν τα 450.000ευρώ μέσα στο καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου