Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΦΡΙΚΗ στην Καλλιθέα! Δεν έβαλε μυαλό στη φυλακή ο 56χρονος παιδόφιλος – Τον έπιασαν στα πράσα να ασελγεί σε 15χρονο, λίγο μετά την αποφυλάκιση του…

xeiropedes

“Ψάρευε” τα θύματα του μέσω…smartphone(;)….
Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη ο 56χρονος παιδόφιλος στην Καλλιθέα από τους άντρες της ΕΛΑΣ που τον παρακολουθούσαν το τελευταίο διάστημα. Ο άντρας είχε παρασύρει στο διαμέρισμά του ένα 15χρονο αγόρι, στο οποίο είχε δώσει νωρίτερα 30 ευρώ!
Όπως δήλωσε στους άντρες της αστυνομίας, τον είχε γνωρίσει εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη της μητέρας του…
Ο δράστης χρησιμοποιούσε την τεχνολογία και συγκεκριμένα τα smartphone, προκειμένου να εντοπίζει και να εκμεταλλεύεται τα ανήλικα θύματα του. Ο πονηρός παιδόφιλος αναζητούσε και προσέγγιζε ανηλίκους μέσω της εφαρμογής «Viber» για κινητά τηλέφωνα τύπου smartphone και στη συνέχεια τους προέτρεπε να συναντηθούν μαζί του έναντι χρηματικής αμοιβής.
Ο 56χρονος με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, στο παρελθόν είχε συλληφθεί για το ίδιο παράπτωμα και μάλιστα είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης 10χρονων, από το 2005 έως το 2015. Τελικά αποδείχθηκε πως δεν σωφρονίστηκε αρκετά καθώς πριν από μερικούς μήνες, όταν και αποφυλακίστηκε, προέβη επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων.
Μάλιστα ο ίδιος είχε δηλώσει ως τόπο κατοικίας του την Αρτέμιδα Αττικής όπου έπρεπε να εμφανίζεται τακτικά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής μιας και μετά την αποφυλάκισή του είχε περιοριστικούς όρους. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, τρεις φορητοί υπολογιστές κι ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος τα οποία περιείχαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου