Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Βόλος: Συνελήφθη ο επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός που συμμετείχε στην αιματηρή απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων – Ήθελε να πάει για καφέ, αλλά…

xeiropedes

Ήταν μέλος συμμορίας κακοποιών, που τον Μάρτιο του 2013 είχαν επιτεθεί… κατά της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Τρικάλων, με αποτέλεσμα να αποδράσουν δώδεκα Αλβανοί κρατούμενοι.
Ένας επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός συνελήφθη χθες το βράδυ έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στον Βόλο, στην περιοχή της Αγριάς, ο οποίος καταζητείτο τα τελευταία 2,5 χρόνια, για τη συμμετοχή του στην επίθεση στις 22 Μαρτίου 2013, από συμμορία κακοποιών, κατά της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Τρικάλων, με αποτέλεσμα να αποδράσουν δώδεκα Αλβανοί κρατούμενοι για ληστείες και κλοπές και να τραυματιστούν σοβαρά δύο εξωτερικοί φρουροί.
Ο 34χρονος Αλβανός, αναζητούταν όλο αυτό το διάστημα και το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πληροφορίες ότι βρίσκεται στη Αγριά του Βόλου. Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε μετά από την έκδοση εντάλματος και η σύλληψη έγινε σε παραλιακή καφετέρια της Αγριάς στις 9 το βράδυ.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 34χρονο και μαζί του άλλα δύο άτομα με τα οποία κάθονταν στο ίδιο τραπέζι.’Αμεσα ξεκίνησε η διαδικασία ταυτοποίησης του 34χρονου, ενώ οι άλλοι δύο προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο κακοποιός θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Τρικάλων προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του έχουν σχηματιστεί κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού κατά συρροή, άμεση συνέργεια σε στάση κρατουμένων από κοινού, διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία κρατούμενων από κοινού, διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία πολεμικού τυφεκίου και χειροβομβίδων από κοινού και οπλοχρησία κατά συρροή από κοινού.

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου