Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

giolias-sokratis
Σχεδόν τρία χρόνια (19 Ιουλίου 2010) μετά την άγρια δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια για πρώτη φορά γίνεται αναφορά στην "Σέχτα Επαναστατών" στο κείμενο της προκήρυξης της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Απόσπασμα της προκήρυξης της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσίες των Πυρήνων της Φωτιάς»
σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη για τον εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από το όχημα της διευθύντριας των Φυλάκων Κορυδαλλού στην Δάφνη:
"Μετά από δυο περίπου χρόνια σιωπής στην ελληνική επικράτεια, η Σ.Π.Φ. επιστρέφει. Σεκοινό μέτωπο με τις Συμμορίες Συνείδησης, τους πυρήνες τηςFAI("αντιφασιστκό μέτωπο","αλώβητος πυρήνας εκδίκησης","Μοναχικός Λύκος"κ.α.) και την Σέχτα Επαναστατών, στηρίζουμε και ενισχύουμε την διεθνή συνωμοσία της ́Ατυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας (F.A.I.)– Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο(I.R.F)."
Να θυμίσουμε ότι η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου 2010, όταν ο δημοσιογράφος πυροβολήθηκε 15 φορές από μικρή απόσταση έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη.
Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι τα δύο όπλα των δραστών χρησιμοποιήθηκαν σε προηγούμενες επιθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης Σέχτα Επαναστατών.
Ο Σωκράτης Γκιόλιας γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1973 στη Γερμανία και ήταν παιδί ελληνικής πολύτεκνης οικογένειας, η οποία επέστρεψε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ο Σωκράτης. Από ηλικία 19 ετών άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, στον τηλεοπτικό σταθμό New Channel και συνεργάστηκαν έως και τον Οκτώβριο του 2008. Επίσης εργάστηκε σε αθλητικές εφημερίδες, καλύπτοντας για χρόνια ρεπορτάζ στίβου. Το διάστημα πριν από τη δολοφονία του εργαζόταν ως συντάκτης στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” και ήταν διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό “Θέμα 9,89″. Φερόταν ως συνιδρυτής του ειδησεογραφικού ιστότοπου με μορφή ιστολόγιου troktiko.
Το 2003 παντρεύτηκε τη σύζυγό του, Αδαμαντία, και το 2008 απέκτησαν έναν γιο.
Την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου ανέλαβε η επαναστατική οργάνωση Σέχτα Επαναστατών, με προκήρυξή της που εστάλη στην εφημερίδα "Τα Νέα", στις 27 Ιουλίου 2010.

ΠΗΓΗ:makeleio.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου