Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Συνελήφθη στον Κολωνό ο δραπέτης Σπύρος Καββαδίας

kabadias

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι ο καταδικασμένος σε δις ισόβια Σπύρος Καββαδίας, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2014 είχε αποδράσει από τις φυλακές της Αγιάς Χανίων όπου κρατούνταν για την άγρια δολοφονία της γυναίκας του καθώς και της πρώην συντρόφου του.
Ο καταζητούμενος μέχρι σήμερα ισοβίτης το 1998 είχε δολοφονήσει τη γυναίκα του και μητέρα της τρίχρονης τότε κόρης τους Τάνια Χαριτοπούλου στη Θεσσαλονίκη σε μια υπόθεση που είχε σοκάρει τότε την Ελλάδα.
Μάλιστα η εξιχνίαση εκείνης της υπόθεσης είχε οδηγήσει και στην αποκάλυψη ότι ο δράστης είχε μερικά χρόνια πριν δολοφονήσει στην Ελβετία και την πρώην σύντροφό του, Νικόλ Κίρχνερ, μετά τον θάνατο της οποίας είχε διαφύγει στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία.
Εξαφανισμένος από τον Σεπτέμβριο
Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του ισοβίτη, ο οποίος είχε παραβιάσει την άδεια που είχε πάρει από τις φύλακες στις 13 Σεπτεμβρίου του 2014 και από τότε καταζητούνταν από τις Αρχές, όταν πριν λίγες ημέρες επισκέφτηκε ΚΕΠ της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα Αθηνών για να βγάλει πιστοποιητικό γέννησης.

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου