Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Δεν δέχεται το βραχιολάκι ο Σάββας Ξηρός




Αποφασισμένος να μη δεχτεί την αποφυλάκισή του και τον κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι φέρεται να είναι ο Σάββας Ξηρός.
Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι θεωρείται πολύ πιθανό σύντομα να προβεί σε γραπτή ανακοίνωση με την οποία θα γνωστοποιεί ότι δεν θα κάνει χρήση των διατάξεων του νομοσχεδίου και θα αναλύει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Την ίδια ώρα, οι πιέσεις των ΗΠΑ για κατάργηση του νομοσχεδίου Παρασκευόπουλου και οι επιπτώσεις που μπορεί να επιφέρει η «φωτιά» που άναψε στις διπλωματικές σχέσεις Αθήνας-Ουάσινγκτον έχουν αναγκάσει τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη σε στροφή 180 μοιρών.
Στο πλαίσιο αυτής της απότομης αλλαγής πολιτικής ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος δήλωσε ότι «δεν πρόκειται να αλλάξει για κανέναν ο τρόπος έκτισης της ποινής του αν δεν γίνει δεκτό το βραχιολάκι». Ο υπουργός «φωτογράφισε» το Σάββα Ξηρό, ο οποίος φέρεται να διαμηνύει στο στενό περιβάλλον του ότι δεν πρόκειται να δεχτεί τον κατ’ οίκον περιορισμό σε περίπτωση που υποχρεωθεί να φορέσει ηλεκτρονικό βραχιολάκι.
ΠΗΓΗ:defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου