Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΑΝΤΙ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΠΟ μήνυμα που μας ήρθε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους Ναυπλίου,σχετικά με την τρομοκρατική ενέργεια κατά συνάδελφου τους

Κανένα σχέδιο-Μόνο αλήθεια

 Δεν αποδεχτήκαμε ποτέ τον “τίτλο ευγένειας” του Σωφρονιστικού υπαλλήλου. Ούτε δημιουργήσαμε ψευδαισθήσεις στην κοινωνία ότι “σωφρονίζουμε” τους κρατούμενους . Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε, αφού καμία εκπαίδευση δε μας δόθηκε και καμία υποδομή δεν υπάρχει. Αποδεχόμαστε το χαρακτηρισμό ανθρωποφύλακες γιατί απλά αυτό είμαστε.
 Ο συγκεκριμένος συνάδελφος είναι πράγματι γνωστός με το ψευδώνυμο Rex. Ψευδώνυμο που του κόλλησαν οι ίδιοι οι κρατούμενοι. Ο Rex ήταν ένα αστυνομικό λαγωνικό σκυλί της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς που ανακάλυπτε ναρκωτικά, εκρηκτικά κ.ά. Έτσι και ο ανθρωποφύλακας-συνάδελφος έχει ανακαλύψει και χαλάσει πολλές δουλειές (χιλιάδων ευρώ) από ναρκωτικά, χάπια κ.α. των “βασανισμένων” κρατούμενων. Γι' αυτό και οι κρατούμενοι αναγνωρίζοντας τη ζημιά που τους κάνει τον αποκαλούν Rex. Αν ήταν βασανιστής και μαντρόσκυλο θα τον αποκαλούσαν Μπάμπαλη, δήμιο, κ.λ.π.
 Τολμούν να μιλούν για πέπλο σιωπής στη Φυλακή Ναυπλίου για τις συνθήκες κράτησης-βασανισμού, όταν εμείς οι ανθρωποφύλακες (με όση ανθρωπιά μας έχει απομείνει, γιατί όταν ζεις περισσότερο στη φυλακή παρά στο σπίτι σου με σκληρούς...  σκληραίνεις), από το2009 έχουμε αναδείξει το πρόβλημα. Καυστικές ανακοινώσεις στον τύπο, τηλεοπτικές παραστάσεις, απεργίες διάρκειας, μη παραλαβή νεοεισερχόμενων κρατουμένων και ανοιχτή ρήξη με το υπουργείο και τους εκάστοτε υπουργούς από όλο το  “Δημοκρατικό τόξο” όπως αυτοαποκαλούνται, είναι καταγεγραμμένες πράξεις και όχι λόγια.

O νεαρός κρατούμενος που πέθανε πριν λίγους μήνες είχε νοσηλευτεί στα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου και η φυλακή του είχε χορηγήσει νοσοκομειακή αγωγή. Ανακοπή καρδιάς μπορεί να συμβεί ξαφνικά στον καθένα από εμάς. Η μηνιαία δαπάνη της φυλακής για φάρμακα είναι κατά μέσο όρο 10.000 ευρώ. Δεκαεφτά (17) ευρώ μηνιαίως περίπου για κάθε κρατούμενο, όταν άνεργοι συμπολίτες μας δεν έχουν καμία περίθαλψη, καρκινοπαθείς δεν μπορούν να πληρώσουν τα φάρμακά τους και παιδάκια δεν μπορούν να εμβολιαστούν. Επίσης δεν πρέπει να λησμονήσουμε τις επεισοδιακές αποδράσεις κρατουμένων που έγιναν κατά τη μεταγωγή τους σε νοσοκομεία προφασιζόμενοι ασθένεια, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι ανθρωποφύλακες-νοσηλευτές να βρίσκονται σε αργία και να οδεύουν προς απόλυση, αφού κατά το υπουργείο δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Αν παραφράσουμε τη λαϊκή ρήση “μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα” για εμάς ισχύει “μπρος τρομοκρατία και πίσω υπουργείο”.
Στη συνέχεια και για ένα διάστημα 4 μηνών και όχι 1,5 εμείς οι ανθρωποφύλακες – ανθρακωρύχοι του τσιμεντένιου μπουρδέλου – ανθρακωρυχείου Ναυπλίου δουλεύαμε πρωί- βράδυ στα καμμένα βγάζοντας σπαθιά, μαχαίρια, λοστούς από τους “ανυπεράσπιστους και βασανισμένους” κρατούμενους  και επισκευάζαμε τις ζημιές με προσωπική εργασία. Ζημιές για τις οποίες ακόμα και σήμερα τέσσερις μήνες μετά δεν έχει εγκριθεί το κονδύλι από το υπουργείο για να αποκατασταθούν. Παρόλα αυτά το μπουρδέλο -ανθρακωρυχείο λειτουργεί.
Στις φυλακές σήμερα το 70% του προσωπικού είναι ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης από οικογένειες βιοπαλαιστών (οικοδόμων, αγροτών) και με οικογένειες δικές τους. Δε φαντάστηκε ποτέ κανένας από εμάς όταν σπουδάζαμε στο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ότι θα σταδιοδρομούσαμε στις φυλακές και κανένας από εμάς δεν είναι γόνος ευκατάστατης οικογένειας. Στην Ελλάδα των τιμημένων γερατιών, των περήφανων νιάτων και της γαμημένης ανάπτυξης πρέπει να δουλέψουμε για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Αν είχαμε οποιαδήποτε άλλη επιλογή για εργασία να είστε σίγουροι δε θα γινόμασταν ανθρωποφύλακες βάζοντας σε καθημερινό κίνδυνο τη ζωή μας και τις οικογένειές μας. Επιλέξαμε όμως το δύσκολο δρόμο της πάλης και της εργασίας και όχι τον εύκολο του μηδενισμού και της παρανομίας.
Δε διαφωνούμε ότι το σύστημα είναι σάπιο παντού και όπως είναι λογικό, στη φυλακή ακόμα πιο σάπιο. Και στο δικό μας χώρο εργασίας όπως και σε όλη την επικράτεια επιβιώνουν σε βάρος μας, γίδια, ανίκανοι,φύλακες που θα θα έπρεπε να είναι φυλακισμένοι, κομματάρχες, συνδικαλιστομαμάδες, κουμπάροι της εξουσίας, κουμπάροι των προμηθευτών.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι μέσα στη φυλακή κρατούνται βιαστές, παιδεραστές πρεζέμποροι που πουλούν ναρκωτικά στα παιδιά μας, δολοφόνοι,φονιάδες, πρεζόνια που λιώνουν με πέτρες τα κεφάλια γερόντων για τη δόση τους, εγκληματίες που σκοτώνουν ανυπεράσπιστους πολίτες που πηγαίνουν στη δουλειά τους, όπως οι δραπέτες των Τρικάλων,τρομοκράτες και το τελευταίο διάστημα παροπλισμένοι πολιτικοί. Όλους αυτούς τους αποκαλούν αιχμάλωτους και τους “υπερασπίζονται”. Αιχμάλωτοι είμαστε εμείς οι εργαζόμενοι, από το ΤΕΡΑΣ της φυλακής. Αν νομίζετε ότι με τα χτυπήματά σας σε εργαζόμενους, οικογενειάρχες θα αλλάξετε το σύστημα γελιέστε ή έτσι τουλάχιστον θέλετε να πιστεύουμε.
Ο Αλέκος Παναγούλης όταν ήθελε να ρίξει την εξουσία του Δικτάτορα έβαλε βόμβα στον ίδιο τον Παπαδόπουλο και όχι στους ασφαλίτες του. Εσάς δε σας είδαμε ακόμα να τα βάζετε με την εξουσία. Δεν είδαμε καμία προκήρυξη για τα παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία, για τις 4.000 αυτοκτονίες, για τους 1.500.000 ανέργους για την οικονομική υποδούλωση, για τον εξευτελισμό μας. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί, αντί για μηδενιστές είστε μηδενικά που “βυζαίνετε” από το σύστημα;
Κάποτε το καγκελόφραχτο μπουρδέλο – ανθρακωρυχείο του Ναυπλίου είχε την τιμή να φιλοξενήσει έναν χαοτικό, μηδενιστή, αντιεξουσιαστή, αναρχικό της συνωμοσίας των πυρήνων της φωτιάς τον Κ. Σ. Γόνο μεγαλογιατρού , μοσχοαναθρεμένο. Ήταν τόσο πολύ απ' όλα τα παραπάνω που μπήκε αμέσως στα μεροκάματα, χωρίς να γλείψει την εξουσία (άλλοι περιμένουν χρόνια) και όλους εμάς τους ανθρωποφύλακες μας άφησε “κάγκελο” με την πίστη στις αρχές του και τη συνεργασία του με το σύστημα της φυλακής.
Είναι πολύ εύκολο για εσάς να σκοτώσετε κάποιον ή κάποιους από εμάς, αφού εμείς έχουμε ονοματεπώνυμο και διεύθυνση, ενώ εσείς είστε φαντάσματα. Να έχετε όμως πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι κάποια στιγμή μπορεί.... να μπείτε φυλακή.
  
Με τιμή και σεβασμό
  
Ανθρωποφύλακας – Ανθρακωρύχος
των 800  ευρω, 60 χρωστούμενων ρεπό, των απλήρωτων νυχτερινών και υπερωριών.
Από το καμένο καγκελόφραχτο, τσιμεντένιο μπουρδέλο – ανθρακωρυχείο Ναυπλίου

                                                                  Η συνείδηση πάμφωτη
                                                                       σαν καλοκαίρι
                                                                                         Οδυσσέας Ελύτης
  
Υ. Γ.
Ο τίτλος της προκήρυξης Σχέδιο Φοίνικαςπαραπέμπει σε παρακρατική ομάδα του συστήματος και όχι σε τρομοκρατική οργάνωση.



ΠΗΓΗ:enomenoiblogers.blogspot.com

12 σχόλια:

  1. πολύ καλά τα λέτε κύριε μάχιμε δεσμοφύλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αντί-προκήρυξη που έγραψαν οι συνάδελφοι είναι ο αφρός των προβλημάτων που αντιμετωπιζουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι,η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη απ' όσο μπορεί να φανταστεί κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ...ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ...ΣΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ... ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα που θα σας πάρει το σπίτι η Τρόικα ,άλλο που δεν θέλει να συνεχίζουμε την διχόνοια
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΔΕΗ,ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ::
    AΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΖΩΕΣ,,ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ::
    Τώρα σχετικά με την ανακοίνωση
    Θα τολμάγατε εσείς ρε άνδρες τις φακής να βάλετε το όνομά σας:::
    Εσείς ρε τσάμπα μάγκες του πληκτρολογίου,που όχι αντί.. προκήρυξη δεν θα τολμάγατε,δεν έχετε δει ποτέ πως είναι η κιγκλίδα,αλλά είστε πειθήνια όργανα του εκάστοτε συστήματος::
    TI λέτε μερικοί συν υπηρετούντες (τσιράκι του συστήματος)
    που γράψατε να μη λέμε την γνώμη μας στο ίντερνετ@
    σοβαρά::
    και αν είναι αλήθεια,γιατί να είναι επιλήψιμο το άρθρο::
    Ο Ρεξ δεν θα σχολιαστεί,,διότι δεν τον ξερω,και δεν είμαι σίγουρος,παρά μόνο για τον εαυτό μου
    εξάλλου δεν το στοχοποιουν ως βρώμικο
    υπάλληλο
    Αλλά είχε παιδιά
    Αύριο μπορεί να είναι το δικό μας
    τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα
    Aλλα λέει ψέμματα:;
    μετά η ανακοίνωση::
    Το Ανθρωποφυλακας,προφανώς είναι ειρωνικό,αφού έτσι μας Υποβάλει.. η προκήρυξη
    και στοχοποιει όλους
    δεν χρειαζόταν να μας στοχοποιησει η αν τι-προκήρυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην τρελαθούμε
    Η δημοκρατία που ευαγγελίζονται ,είναι της τυφλής βίας,και της εκδίκησης
    καμία ρήξη με το σύστημα
    τυφλοί στόχοι
    Αν νομίζετε ότι ισχύει ,να καεί η κατσίκα του γείτονα .και δεν μας αφορά..γελιέστε
    και το παραμυθάκι
    Ολοι οι φύλακες βασανιστές,όλοι οι δικαστές τα παίρνουν,όλοι οι αστυνομικοί χουντικοί,όλοι μαζί τα φάγαμε,
    Το ίδιο μίσος και διχόνοια,που σπέρνει το παρακράτος,για το διαίρει και βασίλευε
    Το ίδιο που υπάρχει και στον κλάδο μας,για να μην υπάρχει ενότητα
    Αυτή μόνο φοβούνται
    Κάνοντας αναζήτηση στην google,είδα αρκετές σελίδες όπως το Ολυμπία,με μεγάλη επισκεψιμοτητα ,να γίνονται θετικά σχόλια,για το κλάδο
    Πρώτη φορά με αυτή την ανακοίνωση,έσπασε το ταμπού,του βασανιστή δεσμοφύλακα
    Ενα σχόλιο που είδα εκεί
    (Υπάρχει, πάντως κι η άλλη Ελλάδα.
    Αυτή που διαθέτει παλληκάρια σαν κι εσένα, με τη στρωτή σου γραφή, τα σωστά ελληνικά σου, τις ορθές παρατηρήσεις σου, την ευχάριστη περιγραφικότητα της διήγησής σου, τις καίριες επισημάνσεις σου, τη λεβεντιά που διακρίνεται πίσω από τις λέξεις και τις περισσότερες φράσεις σου.
    Και δεν είσαστε μόνον εσείς. Ένας ολόκληρος λαός, καταπιεσμένος από όλους αυτούς που ανέφερες και κατέγραψα κι εγώ πιό πάνω, δυσκολεύεται να “αναπνεύσει” , φοβάται να ελπίσει, κατηγορείται άδικα για να χάσει το ηθικό του, συνθλίβεται από την καθημερινότητα και τη χυδαία καταπίεση των κρατούντων.
    Όχι μόνον των πολιτικών, το υπογραμμίζω, αλλά και των …ερπετών, που τους υπηρετούν.)
    Εσείς που γράφετε απαξιωτικά σχόλια,γιατί δεν διαμαρτύρεστε,για το τι επιτέλους είμαστε:
    δημόσιοι πολιτικοί υπάλληλοι: Ματατζιδες::δυνάμεις καταστολής::ψυχοθεραπευτές στοιβαγμένων ψυχών:
    πόσοι συνάδελφοι ,(που δεν λένε τα σωματεία με ανακοινώσεις),έχουν σώσει κρατουμένους από κρέμασμα:
    από αυτοκτονίες:
    πόσους δεν έχουν πάει άμεσα νοσοκομείο,με πρόβλημα υγείας και έζησαν:
    πόσοι (άοπλοι)δεν έχουν μπει μπροστά με κίνδυνο να φάνε μαχαιριά..,για να σβήσουν... συμπλοκές και να μην υπάρχουν θύματα::
    πόσοι χαρτζιλικώνουν κρατουμένους κρυφά,κρατουμένους φτωχοδιαβολους,που δεν έχουν να φάνε!!
    Πόσα νυχτοκαματα (χρόνια )είμαστε απλήρωτοι ,διασφαλίζοντας τη ασφάλεια του Κράτους::
    πόσες μέρες χωρίς ρεπό.και ξεκούραση::μέρα νύχτα::
    Πόσες επιφυλακές:::
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ AΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ, ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙOΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ!!::
    Το κράτος γιατί δεν τους βρίσκει και να τους απομονώσει::
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΙ ΥΠΕΡ ΚΟΡΙΟΙ::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως το 1998,που ο εν ενεργεία αείμνηστος υπουργός Δικαιοσύνης Βαγγέλης Γιαννόπουλος,είπε ότι Σωφρονιστικοί περάσαν όπλα και χειροβομβίδες στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ. αλλά μετά..άκρα του τάφου σιωπή!!
    Τι είμαστε!!!άραγε!!
    απλά εξιλαστήρια θύματα ,ενός συστήματος,που στοχοποιει τα παιδιά του λαού,για την βγάλουν καθαρή οι προδότες
    Η γενίκευση είναι φασισμός
    Και η γενίκευση όλοι μας Ανθρωποφυλακες ,βασανιστές,δείχνει το ποιόν των δήθεν τρομοκρατών
    Η επανάσταση ,είτε είσαι τρομοκράτης συνάδελφοι ,είτε δεσμοφύλακας,είναι μια εσωτερική διεργασία,που πρώτα ξεκινάει από μέσα μας
    Αν έχεις μίσος,θα βγάλεις μίσος
    Η ενότητα είναι το ζητούμενο
    Η αλληλεγγύη,η σύμπνοια
    (όπως σε όλη την κοινωνία)
    Δεν έχω την απαίτηση οι Ανθρωποφυλακες να γίνουν ποιητές,και αγιοι
    αλλά να ενωθούν θα ήταν αυτονόητο .......σήμερα στα δύσκολα
    Πως όμως::
    με αναξιοκρατία!!
    με κομματικά κριτήρια::
    με μοιρασμένες θέσεις::
    με γλειψίματα::
    με μαγειρέματα::
    με πισώπλατα χτυπήματα::
    (οι πιο παλιοί θα θυμούνται ,ότι ακόμα και σχολή να περάσεις μέσον ήθελες)
    Η αναξιοκρατία δεν καταλαβαίνετε οτι αφορά όλους::
    άχρηστοι διοικούντες
    φύλακες που πήραν σύνταξή στα 23 χρόνια ,και ήταν μια Ζωή στα γραφεία
    και μάχιμοι ,που τους ζητούν τώρα να φυλάνε κρατουμένους έως τα 65
    και οι υπόλοιπο αηδιασμένοι με αυτά που βλέπουν να αδιαφορούν..
    ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΙΣΟΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ
    και δεν φταίει ο Αραβαντινος για όλα
    (και εμείς είμαστε καλυμμένοι!!)
    φταις εσύ και εσύ και εσύ που τον έγλυφες
    εσύ που με την λογική του ..παρτακια,συντηρούσες το σύστημα
    τώρα είναι αργά για δάκρυα Στελλα
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ
    χρόνια διαμορφώθηκε ένα σύστημα,αναξιοκρατίας, με την ανοχή Συνδικαλισταδων,και κομματων,και όλοι το προσκύνησαν
    το Ναύπλιο αν θυμάμαι καλά, ήταν το πρώτο που έκανε ανεξάρτητα,σωματεία,και όλοι έπεσαν να το φάνε.. κανείς δεν αντέδρασε,πριν χρόνια,προειδοποιώντας για επερχόμενη λαίλαπα,και ενότητα
    αντίθετα,ύβρεις και απειλές
    τώρα που το καράβι βουλιάζει,και τα ποντίκια κρύβονται..όλοι έγινα ανεξάρτητοι,καταγγέλλοντας το σύστημα,όπως και ο Αραβαντινος;
    αλλά ας κάνουν οι άλλοι την επανάσταση!!
    εμείς εκ του ασφαλούς στον καναπέ μας
    μέχρι να τον κατάσχει και αυτόν η τράπεζα,με το πετσοκομμένο μισθό που παίρνουμε
    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
    γράψτε ανακοινώσεις
    το ίντερνετ έχει μεγάλη δυναμική
    απλά να λέτε αλήθειες
    (την αντί προκήρυξη πρέπει να την είδαν μέχρι τώρα πάνω από ένα εκατομμύριο)
    μην ανέχεστε όλη την παθογένεια του συστήματος να την φορτώνουν σε εμάς
    ΚΑΙ ότι θα μπουν πάλι φυλακή συνάδελφε,δεν το εκλαμβάνω ως απειλή
    απλά βλέπουν την αλήθεια
    εμάς θα αναζητούν για κάθε πρόβλημά τους
    τα δυο και πλέον εκατομμύριο ανέργων, η μαύρη εργασία, οι χιλιάδες αυτοκτονίες εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης, το 20.1 % του πληθυσμού που βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας, η πρωτοφανής προπαγάνδα των media, οι συνταγματικές εκτροπές, η Αθήνα στα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης, το 30.1% των επιχειρήσεων που έχουν κλείσει, η κατάρρευση του εθνικού συστήματος υγείας, η κατάργηση των βασικών εργασιακών δικαιωμάτων,Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗς ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ.. είναι η οικονομική τρομοκρατία
    των ΔΝΤ, ΕΚΤ και των ελληνικών κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων.
    και αναφέρομαι σε αυτά τα παιδιά!!!!!!που νομίζουν οτι οι βόμβες κάνουν την επανάσταση
    τρομοκρατία είναι το σκάσε μην μιλάς,θα σε απολύσουν,θα σε μεταθέσουν
    μην απαιτεις δεδουλευμένα και δικαιώματα,ο κόσμος πεινάει
    να σε βγάζουν διαθεσιμότητα,για ενα δικαστήριο,άσχετο με την υπηρεσία
    και να πεινάς
    τρομοκρατία είναι να πληρώνεις φόρους,και χαράτσια,και να μην έχεις
    ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ
    και να σου λένε
    σωπα και μην μιλάς
    ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΑΣ
    ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧΙΜΟΣ
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ
    ΥΓ
    ΠΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
    (ΠΟΥ πολύ αμφιβάλω αν ξέρουν)
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
    ΑΠΟ Πάμπλο Νερούντα
    Χιλιανός ποιητής
    ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
    και φταίμε όλοι μας
    δείτε το
    »Αργοπεθαίνει όποιος δεν αναποδογυρίζει το τραπέζι, όποιος δεν είναι ευτυχισμένος στη δουλειά του, όποιος δεν διακινδυνεύει τη βεβαιότητα για την αβεβαιότητα για να κυνηγήσει ένα όνειρο, όποιος δεν επιτρέπει στον εαυτό του τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του να αποφύγει τις εχέφρονες συμβουλές... Αργοπεθαίνει όποιος εγκαταλείπει μια ιδέα του πριν την αρχίσει, όποιος δεν ρωτά για πράγματα που δεν γνωρίζει... Αποφεύγουμε τον θάνατο σε μικρές δόσεις, όταν θυμόμαστε πάντοτε ότι για να είσαι ζωντανός χρειάζεται μια προσπάθεια πολύ μεγαλύτερη από το απλό γεγονός της αναπνοής. Μόνο η ένθερμη υπομονή θα οδηγήσει στην επίτευξη μιας λαμπρής ευτυχίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φίλε Μάκη όλα αυτά που λες είναι σωστά,και εγώ είμαι υπέρ της συνέχισης δημοσιευματων-ξεβρακώματος του υπάρχοντος ελεεινού συστήματος που έθρεψε η μεταπολιτεύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ(ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ)
    ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
    ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ
    Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΑΜΦΩΤΗ ΣΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


    ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΣΥΕ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ(ΜΕ 2-3 ΦΕΡΕΦΩΝΑ)ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απλά δεν μου δίνουν κωδικό να βάλω εκεί αυτά τα σχόλια δεν πειράζει πάλι θα τα βάλουν εκατό σελίδες πως γίνεται η σελίδα της ομοσπονδίας να ελέγχεται μόνο απο Αραβαντινακια ρε γαμώτο η Ελλάδα καίγεται
    θα καταγγελθεί αύριο παιδιά .όΤΙ η σελίδα της ομοσπονδίας δεν μας αντιπροσωπευει και είναι προβοκατορικη διαιωνίζει μίσος και διχόνοια διαίρει και βασιλευε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συνάδερφοι κάντε αυτό που νομίζετε σωστό,πλακώστε τους στις δημοσιεύσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή