Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ ΕΚΑΜΙΤΗ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΧΟΤΖΑ. ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΣΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ-ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ-ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ

kola-evelpidon
TO makeleio αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την νεκροψία που πραγματοποίησε στον τόπο του αιματηρού συμβάντος, με την θανάτωση του Κόλα, ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ιατροδικαστής, Θόδωρος Βουγιουκλάκης.
Ο Κόλα φέρει μια σφαίρα από πυροβόλο όπλο των ΕΚΑΜ στην πίσω πλευρά του θώρακα (πλάτη), η οποία έχει διαπεράσει τον θώρακα με ανοδική πορεία. Η έκθεση αναφέρει ακόμα ότι η σφαίρα χτύπησε ζωτικά όργανα και τον σκότωσε.
Όπως έγινε γνωστό ο Κόλα πυροβόλησε με το καλάσνικοφ και υποχώρησε τρέχοντας. Τότε τε οι άνδρες των ΕΚΑΜ τον πυροβόλησαν και ο Κόλα έπεσε μπρούμυτα παραπατώντας 4-5 μέτρα. Στον τόπο οι αρχές βρήκαν κάλυκες από το καλάσνικοφ το κακοποιού.
Δίπλα από τον Κόλα βρέθηκε το καλάσνικοφ, ενώ στον σάκο που έφερε στην πλάτη βρέθηκε ένα πιστόλι, γεμιστήρες και φαγητά. Συγκεκριμένα πατάτες τηγανιτές τις οποίες βέβαια δεν είχε πάρει από φαστ-φουντ αλλά από κάποιο σπίτι.
Στη δεξιά τσέποη του είχε χειροβομβίδα για την οποία κλήθηκε ειδική μονάδα του Στρατού προκειμένου να απασφαλιστεί.
Όσον αφορά τον Κούπα που διέφυγε και δεν φαίνεται να υπαρχουν ίχνη αίματος οπότε οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην είναι τραυματισμένος. Kαι ο συνεργός έχει πετάξει το σάκο του αλλά έχει μαζί του το Καλάσνικοφ.
Ο Κόλα δεν φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο-παρά τα όσα γράφονται-και ήταν ντυμένος με ένα παντελόνι και ένα μπλουζάκι και έφερε σάκο στον ώμο

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου