Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ

alvanoi-soroi
Σας μεταφέρουμε στον τόπο της αιματηρής συμπλοκής μεταξύ Αλβανών δραπετών και ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας στη Κόνισκα στο ορεινό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας .
Δείτε εικόνες που εξασφάλισε το agriniopress.gr από την μεταφορά των σωρών των δυο νεκρών , του Λίκα Έντισον και του θείου του Λίκα Σινάνι καθώς και εικόνες από την αποκλεισμενη περιοχή.
topos-alvanoi-nekroi-drapetes
Το χωριό παραμένει από το πρωί αποκλεισμένο από Αστυνομικές δυνάμεις που έχουν κάνει φύλλο και φτερό το σημείο της συμπλοκής. Άνδρες των Εγκληματολογικών εργαστηρίων προσπαθούν να συλλέξουν κάθε στοιχείο που μπορεί να φανεί χρήσιμο για την συνέχιση της μεγάλης επιχείρησης, αφού όπως αιφνιδιαστικά προέκυψε σήμερα, οι τέσσερις από τους πέντε δραπέτες των φυλακών των Τρικάλων παραμένουν ασύλληπτοι. Αυτό πρακτικά δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο οι υπόλοιποι τέσσερις να έχουν επίσης χωριστεί σε ομάδες των δυο.
Δεκάδες είναι οι κάλυκες που έχουν μαζευτεί αλλά και πολλά ακόμη τα στοιχεία που είναι προς αξιοποίηση. Πριν από λίγη ώρα με φορτηγάκια γραφείου τελετών, οι σωροί των δυο νεκρών μεταφέρθηκαν για το νοσοκομείο του Ρίου.
topos-alvanoi-nekroi-drapetes2
Οι κάτοικοι είναι όπως είναι φυσικό σοκαρισμένοι από αυτά που έγιναν το βράδυ, ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που πήγαν σήμερα στο χωριό, αν και δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά διατηρούν σπίτια στην περιοχή, για να μάθουν τι έγινε. Πληροφορίες πάντως που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως στην ευρύτερη περιοχή της Κόνισκας, παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που δεν αποκλείεται να επιχειρήσουν ξανά. Προς το παρόν όμως είναι άγνωστο το που μπορεί να βρίσκονται οι υπόλοιποι τέσσερις δραπέτες και εάν αποσπάστηκαν από τους άλλους δυο για να ακολουθήσουν άλλο δρομολόγιο προς την Ευρυτανία.Εάν έχει συμβεί αυτό, τότε η επιχείρηση αποκτά ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, αφού θα απαιτηθούν έρευνες σε μια τεράστια έκταση απάτητων δασών και βουνών.
topos-alvanoi-nekroi-drapetes3Κάλυκες στο σημείο της συμπλοκής - ΦΩΤΟ από το OnairNews


 

ΠΗΓΗ:makeleio.gr - stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου