Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ψάχνει τη διαδρομή του καλάσνικοφ η ΕΛ.ΑΣ.


Τη διαδρομή του δολοφονικού πολεμικού καλάσνικοφ, που για σχεδόν 2,5 χρόνια παρέμενε παροπλισμένο και ανασύρθηκε για να σκοτώσει τον 47χρονο αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Σεραφείμ Γκαλιμάνη, εξετάζουν με ιδιαίτερη έμφαση οι αξιωματικοί της Ασφάλειας.
Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής προσανατολίζουν τις έρευνες σε μια «φρέσκια», πρόσφατη και έντονη προστριβή προσωπικού-οικονομικού χαρακτήρα, η οποία συγκεντρώνει τα περισσότερα ποσοστά.
Η περίπτωση εκτέλεσης από μία μικρή ομάδα ποινικών και νεοτρομοκρατών, αν και συγκεντρώνει μικρότερες πιθανότητες, δεν έχει αποκλειστεί καθόλου, πόσο μάλλον όταν δεν έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς την ενδεχόμενη αποστολή προκήρυξης ανάληψης ευθύνης, αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.
Οι πολλές σφαίρες και η αναίτια χρησιμοποίηση πιστολιού δείχνουν προσωπικό μένος, ίσως έλλειψη «επαγγελματισμού» και «ανασφάλεια» για το θανατηφόρο αποτέλεσμα, εκτιμούν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.
Προς το παρόν δεν φαίνεται ο άτυχος αρχιφύλακας να είχε εκμυστηρευτεί στη νέα σύντροφό του ή σε στενούς του φίλους κάποιες απειλές ή περιστατικά που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μία δολοφονική επίθεση με τόσο μένος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου