Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Παρακολουθεί κάποιος τις κάμερες ασφαλείας;



Πλήρως ενημερωμένο είναι το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τα κενά ασφαλείας στον Κορυδαλλό, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου των σωφρονιστικών υπαλλήλων του καταστήματος, Μάριου Οικονομάκη.

«Σε συγκεκριμένο σημείο του Κορυδαλλού έχουν πετάξει δεκάδες φορές αντικείμενα και έχουμε ενημερώσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως επισήμανε δε, δεν υπάρχει επιχειρησιακό κέντρο που να παρακολουθεί τις κάμερες στον Κορυδαλλό, ενώ αναγνώρισε ότι είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν κι άλλα βίντεο και φωτογραφίες που απλώς αποθηκεύονται στο σύστημα, καθώς δεν παρακολουθούνται οι κάμερες!

Ο κ. Οικονομάκης έκανε λόγο για αναλογία σωφρονιστικών υπαλλήλων προς φυλακισμένους 1 προς 100, ενώ πρόσθεσε ότι τα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας στον Κορυδαλλό είναι ελάχιστα.

ΠΗΓΗ:zougla.gr

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει γρήγορα να ξηλωθεί όλοι η ηγεσία του κορυδαλλού διευθυντής αρχιφύλακας και λοιποί διότι μόνο φύλαξη δεν κάνουν μετά από αυτά τα βίντεο που δείχνουν την ξεφτίλα του συστήματος.Επίσης αν δεν αποδοθούν αμέσως ευθύνες από το υπουργείο πρέπει και ο υπουργός γρήγορα να πάει στο σπίτι του ως ανίκανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή