Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Προφυλακίζονται δύο από τους 37 εμπλεκόμενους στο κύκλωμα των εκβιαστών – Τι δήλωσαν οι δικηγόροι (φωτό&βίντεο Makeleio.gr)

20150120_094712

Στη φυλακή οδηγούνται μετά την απολογία τους στον ανακριτή δύο εκ των 37 εμπλεκομένων στο κύκλωμα των εκβιαστών.
Ακόμη δύο πρόσωπα που απολογήθηκαν σήμερα, μια γυναίκα, πρώην σύντροφος βαρυποινίτη και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Αναλυτικά:
Το δρόμο για τη φυλακή πήραν δυο από τους κατηγορούμενους ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε μέσα και έξω από τη φυλακή.
Μετά την απολογία τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι ο Ταουλάντ Φειζουλά, ο οποίος φέρεται να εμπλεκεται σε συμπλοκή με αστυνομικούς στη Μεταμόρφωση εκεί οπου παρακολουθούσαν το σπίτι της Λιτσας Βλαστού κατόπιν εντολής του Βλαστού και η Ευριδίκη Χριστοδουλοπούλου , μητέρα παλιού συγκατούμενου του Βλαστού, απ΄την οποία ο βαρυποινίτης φέρεται να ζήτησε να παραδόσει 2.000 ευρώ σε έναν δικό του.
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους η πρώην σύντροφος του Π. Βλαστού Πένυ Καρπούζου καθώς και ο σωφρονιστικός υπαλληλος Γιωργος Σκάλκος, ο οποίος φέρεται να μεσολαβούσε και να μετέφερε μηνύματα μεταξύ του Σωτήρη Εμμανουήλ και του βαρυποινίτη για τους ” πλούσιους” της ΣΤ πτέρυγας του Κορυδαλλού τους οποίους ήθελε, σύμφωνα με τη δικογραφία να εκβιάσει ο Βλαστός. Και στους δυο κατηγορούμενους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα.
Επίςης, στον σωφρονιστικό υπάλληλο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ.
exodos2
exodos1




Συνεχίζονται αύριο οι απολογίες…

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου