Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Π.Βλαστός: "Γνωρίζω ποιοι σκότωσαν τους Γ.Φουντούλη και Μ.Καπελώνη - Τα λευκά κράνη που φορούσαν ήταν δικά μου"

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας αφού ο βαρυποινίτης Π.Βλαστός φέρεται να γνωρίζει τους δολοφόνους του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου 2013, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Μία συγκλονιστική αποκάλυψη από το διαβιβαστικό της αστυνομίας για το κύκλωμα εκβιαστών έρχεται να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση των δύο αδικοχαμένων παλικαριών.
Στο διαβιβαστικό αναφέρεται ότι συγγενικό πρόσωπο του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού τον επισκέφθηκε στον Κορυδαλλό την επομένη της διπλής δολοφονίας, και τον ρώτησε αν είχε κάποια εμπλοκή στις ανθρωποκτονίες.
Το συγγενικό πρόσωπο του Βλαστού, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, κατέθεσε ότι ο βαρυποινίτης απάντησε μεν ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, εντούτοις γνώριζε ποιος σκότωσε τους Φουντούλη και Καπελώνη, και μάλιστα ότι τα λευκά κράνη που φορούσαν οι δράστες για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους την ώρα της επίθεσης ήταν δικά του.
Επίσης, μέσα από το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ, προκύπτει ότι ο Βλαστός παρακολουθούσε για να απαγάγει από το κέντρο της Αθηνάς υψηλόβαθμο στέλεχος ιδιωτικής τράπεζας.
Υπενθυμίζουμε ότι στην εγκληματική οργάνωση που απαρτιζόταν από 37 μέλη, μετείχαν ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς επίσης δικηγόροι, αστυνομικοι, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, βαρυποινίτες και κρατούμενοι για τρομοκρατική δράση.
Ως ηγετικά στελέχη φέρονται από την αστυνομία, οι κρατούμενοι των φυλακών Παναγιώτης Βλαστός 44 ετών, Γιάννης Σκαφτούρος 46 ετών και Βασίλης Στεφανάκος 54 ετών, ενώ σημαντικό ρόλο φέρεται ότι είχε ο καταζητούμενος για την ένοπλη ληστεία τον περασμένο Αύγουστο στο Δίστομο και ως συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη, Σπύρος Δραβίλας 34 ετών.
Tελικά αυτή η χώρα είναι πολύ μικρή και όλοι γνωρίζονται
ΠΗΓΗ:defencenet.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου