Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σεξ στη φυλακή και τσάμπα μπουζούκια για το Βλαστό


Με απειλές και οικονομικά ανταλλάγματα προς σωφρονιστικούς υπαλλήλους κατόρθωνε ο Παναγιώτης Βλαστός να έχει «ελεύθερα» επισκεπτήρια… ροζ αποχρώσεων σε όλους τους χώρους των φυλακών Τρικάλων και Κορυδαλλού.
Στα Τρίκαλα, σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, είχε τουλάχιστον τρία κελιά για τις ερωτικές συνευρέσεις του με την 35χρονη Πένυ αλλά και την 35χρονη -κατηγορούμενη πλέον- δικηγόρο του.
Στον Κορυδαλλό δεχόταν αυτές τις ερωτικές συναντήσεις στο κελί του ακόμη και στο αρχιφυλάκειο της στ’ πτέρυγας. Η Πένυ είχε αποκαλύψει στη Λίτσα ότι μία από τις συνευρέσεις τους είχε γίνει μέσα στο γραφείο του διευθυντή Φυλακών Κορυδαλλού. Μάλιστα για να μη γίνονται αντιληπτές ή καταγραφούν οι ιδιαίτερες στιγμές του, είχε απαιτήσει και καταφέρει να έχουν στραμμένες τις κάμερες ασφαλείας σε «τυφλά» σημεία, ώστε να μην καταγράφουν χώρους της πτέρυγας που κινούνταν, αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.
Ο έρωτας του Παναγιώτη Βλαστού έγινε αντιληπτός στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής σχεδόν μία εβδομάδα πριν την εξάρθρωση της Greek Mafia.
Η ερωτική σύντροφός του είχε γενέθλια στις 13 Ιανουαρίου, ωστόσο μαζί με την παρέα της μία μέρα νωρίτερα πήγε να γιορτάσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου τραγουδούν ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα. Όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής του μεγάλου λογαριασμού, ο υπάλληλος του είπε: «Είναι κερασμένα από τον Παναγιώτη». Τα αισθήματα ήταν αμοιβαία, σύμφωνα με τους ίδιους αξιωματικούς , που προσθέτουν πως μητέρα της 35χρονης δικηγόρου έπλενε τα ρούχα του βαρυποινίτη, του αγόραζε σολομό, ακριβά ψάρια, κατσικίσιο γάλα και... κολλαγόνο, που πήγαινε στις φυλακές η κόρη της. Ο Παναγιώτης Βλαστός φοβούμενος τη... δηλητηρίαση μαγείρευε μόνος του παρότι είχε «δοκιμαστές».
ΠΗΓΗ:defencenet.gr

1 σχόλιο: