Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Δικαστές για υπόθεση Αλβανού Καρέλι: «Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν και πουθενά, Θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση »

kareli

Τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Αλβανού βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι οδηγούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο συμπέρασμα ότι τα χτυπήματα που εντόπισε ο ιατροδικαστής δεν ταυτίζονται χρονικά αφού σε άλλον χρόνο έγινε το έγκαυμα στο χέρι που παραπέμπει σε ηλεκτροσόκ και σε άλλον χρόνο προκλήθηκε το κάταγμα στο στέρνο.
Στο πλαίσιο της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Άμφισσας Νίκος Αντωναράκος έχουν αρχίσει ήδη να καταθέτουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι και αστυνομικοί . Δικαστικές πηγές σε όλους του τόνους επισημαίνουν ότι «Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν και πουθενά, Θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση ».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι από τις φυλακές του Μαλανδρίνου έχουν προσκομίσει σειρά έγγραφων στοιχείων από τα οποία κατά την εκτίμησή τους προκύπτει ότι το έγκαυμα στο χέρι του κρατούμενου δεν έγινε όσο ήταν στο σωφρονιστικό κατάστημα. Πάντως, πληροφορίες επιμένουν ότι το σημάδι αυτό στο χέρι δεν το είχε ούτε κατά την μεταγωγή του ενώπιον των δικαστικών αρχών. Τέλος , όταν οδηγήθηκε στο Α. Τ Ιτέας συντάχθηκε έκθεση από αστυνομικούς στην οποία καταγράφεται ότι κατά την μεταγωγή του εκεί ο κρατούμενος είχε πρήξιμο στο μάτι και μώλωπες.

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου