Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Άναψαν κεράκι στον Άγιο Λογγίνο οι εξωτερικοί Φρουροί Τρικάλων που γλίτωσαν από τα πυρά κακοποιών

Τελέστηκε σήμερα το πρωί σε κλίμα συγκίνησης στο Εκκλησάκι των Φυλακών Τρικάλων, Θεία Δοξολογία με αφορμή τη... συμπλήρωση ενός έτους από την ένοπλη επίθεση και απόδραση 11 Αλβανών κρατουμένων, που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 2 εξωτερικών Φρουρών του τοπικού Σωφρονιστικού Καταστήματος.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr οι εξωτερικοί Φρουροί, συγγενείς τους και φίλοι, παρέστησαν στην Θεία Δοξολογία, θέλοντας με τον τρόπο αυτό, να υμνήσουν τον Προστάτη των Εξωτερικών Φρουρών Άγιο Λογγίνο, που προστάτεψε και βοήθησε να βρίσκονται σήμερα στην ζωή οι 2 Εξωτερικοί Φρουροί, μετά τον καταιγισμό των πυρών που δέχθηκαν από την επίθεση των κακοποιών.

Στην Θεία Δοξολογία, παρέστησαν επίσης οι Βουλευτές Τρικάλων της Ν.Δ Ηλίας Βλαχογιάννης, Μιχάλης Ταμήλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας σε θέματα Υγείας Γιώργος Τσίγκας, ο Νομικός Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών Φυλακών Πέτρος Μαντούβαλος, ο Διευθυντής των Φυλακών Τρικάλων Ηλίας Καυκούλας, ο Διοικητής του Τμήματος Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών Τρικάλων Στυλιανός Μπιλιάλης και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών Φυλακών Ιωάννης Αναγνώστου.

ΠΗΓΗ:trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου