Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Αχαΐα: 32χρονος Αλβανός σκότωσε με 6 μαχαιρίες 24χρονο ομοεθνή του οποίος ήταν ξάδελφος του Αλκέτ Ριζαί – Το χρονικό της δολοφονίας

stefanos

Όπως λένε οι πληροφορίες ο 24χρονος Αλβανός κρατούμενος που έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές ομοεθνή του μέσα στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών, για προσωπικές διαφορές είναι ξάδελφος του Αλκέτ Ριζάι.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9.45 χθες το πρωί όπως γράφεται στο dete.gr όταν ο 24χρονος βρισκόταν σε κοινόχρηστο χώρο, ψωνίζοντας λαχανικά από τον έμπορο, ενώ ο δράστης περνούσε από το χώρο, προκειμένου να μεταβεί για να συναντήσει τον δικηγόρο του.
Ο 32χρονος δράστης κουβαλούσε μαζί του αυτοσχέδιο μαχαίρι και μόλις είδε τον 24χρονο αφού αρχικά αντιπαρατέθηκαν λεκτικά, στη συνέχεια τον μαχαίρωσε πέντε φορές από μπροστά, αρκετές στο ύψος της καρδιάς και μία στην πλάτη.
Στο σωφρονιστικό ίδρυμα κατέφθασε μέσα σε λίγα λεπτά και η γιατρός που διαπίστωσε πως το θύμα εξέπνευσε σχεδόν ακαριαία, ενώ και στο νοσοκομείο οι γιατροί επιβεβαίωσαν απλώς το θάνατο του.
Το θύμα, 24 ετών, εξέτιε ποινή κάθειρξης 12 ετών για ληστεία, ενώ ο 32χρονος θύτης εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και οπλοκατοχή.
Στο μεταξύ πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση από αρμόδιο εισαγγελέα διέταξε ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρίνος Σκανδάμης μετά την αιματηρή συμπλοκή. Παράλληλα με την πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση διενεργείται και προανάκριση από τις αστυνομικές αρχές.

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου