Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - "ΑΒΡΟΧΟΙΣ ΠΟΣΙ" - Σ.Ε.Κ.Κ.Κ

"ΑΒΡΟΧΟΙΣ ΠΟΣΙ" 

Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε χθες βραδύ από τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς σχόλια και αναφορές για την παραίτηση της διευθύντριας του καταστήματος λόγω της κακής σχέσης της ιδίας με τους εργαζομένους .

Επιβεβαιώνουμε το δυσχερές κλίμα που δημιουργήθηκε εξαιτίας της ερευνάς και του πορίσματος που διενεργήθηκε με ευθύνη της για το "πάρτι Ξηρού"και που έχει ως αποτέλεσμα την πειθαρχική δίωξη του συνόλου των προϊσταμένων φύλαξης αλλά και μεγάλου μέρους του προσωπικού φύλαξης. Επιβεβαιώνουμε ότι επί των ημερών της συγκεκριμένης διευθύντριας ΔΕΝ πραγματοποιήθηκε καμία συγκέντρωση προσωπικού αλλά και οι αναπληρώσεις των στελεχών που αποδεκατιστήκαν από το "μιντιακό πάρτι" έγιναν με απόφαση της ιδίας.

Επιβεβαιώνουμε επίσης ότι η ίδια ανέφερε σε εκπροσώπους των εργαζομένων την πιθανή παραίτηση της λόγω των μεγάλων προβλημάτων του καταστήματος αλλά και λόγω πιθανής συνταξιοδότηση της ,ακολουθώντας κατά πόδας τους κριμένους από υπηρεσιακό συμβούλιο προϊσταμένους φύλαξης.. Είναι γεγονός ότι τα 20000 οφειλόμενα ρεπό και οι 5000 ημέρες οφειλομένων κανονικών αδειών στους 100 -όλους και όλους- εργαζομένους στη φύλαξη είναι αρνητικοί παράγοντες και διαταράσσουν την σχέση μεταξύ διοίκησης-εργαζομένων σε μεγάλο βαθμό . Θα είναι καταγέλαστοι όμως όσοι σπεύσουν να φημολογήσουν για πιθανή "ανταρσία του Μπάουντυ" στη γαλέρα του κορυδαλλού που πλέον επισήμως… ΠΛΕΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ.

Ευελπιστούμε 'αν και εφόσον είναι αληθής η παραίτηση της διευθύντριας' ο επόμενος-η να ενημερωθεί ΣΩΣΤΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ για τα προβλήματα και τις δυσκολίες του κορυδαλλού και διαβεβαιώνουμε ότι θα συμβάλουμε με κάθε τρόπο προς την κατεύθυνση αυτή…όπως πράξαμε άλλωστε…

Πηγή: Σ.Ε.Κ.Κ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου