Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

ΧΑΜΟΣ στις φυλακές τις Κέρκυρας: “Οργισμένοι οι κρατούμενοι φωνάζουν υβριστικά συνθήματα και αναζητούν τον δολοφόνο της Άννυ”

paidokttonos2

Αναβρασμός επικρατεί στις φυλακές της Κέρκυρας, με τους κρατούμενους να… φωνάζουν υβριστικά συνθήματα και να ρωτούν που βρίσκεται ο δολοφονος της Άννυ.
Οι αρχές έχουν πάρει αυστηρά μέτρα και δηλώνουν πως θα αποφευχθεί κάθε πιθανό επεισόδιο. «O παιδοκτόνος θα είναι στο πεθαρχείο. Θα τρώει μόνος του. θα προαυλίζεται μόνος του και θα μένει εντελώς μόνος του. Έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην έρθει σε επαφή με άλλους κρατούμενους μέσα στις φυλακές της Κέρκυρας» δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, Σπύρος Καρακίτσιος.
Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος παιδοκτόνος μεταφέρθηκε με κλούβα της αστυνομίας, μέχρι το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια έφτασε στην Κέρκυρα και πήρε το δρόμο για τις φυλακές, όπου μπήκε με σκυμμένο το κεφάλι.
Ο δράστης του πρωτοφανούς εγκλήματος οδηγήθηκε στο κελί που είχε κρατηθεί το 1993 ο Μανώλης Δουρής, ο οποίος λίγες μέρες αργότερα βρέθηκε νεκρός μετά από άγρια επίθεση συγκρατούμενών του, οι οποίοι τον κακοποίησαν σεξουαλικά. Σε αυτό το κελί λοιπόν, στην απομόνωση πέρασε την πρώτη του νύχτα ο 27χρονος παιδοκτόνος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παιδοκτόνος δεν βγήκε καθολου από το κελί του ούτε αναμένεται να προαυλιστεί μεσα στις επόμενες ημέρες, για λόγους ασφαλείας. Ο 27χρονος δεν ζήτησε τίποτα από τους φύλακες. Του χορηγήθηκε η ιατρική αγωγή που πρέπει να λαμβάνει και το βραδινό δείπνο, χωρίς ωστόσο να έρθει σε επαφή με τους υπόλοιπους κρατούμενους.

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου