Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Στο κελί του Δουρή ο παιδοκτόνος! “Κερκυρα πάμε; Γουστάρω δεν έχω ξαναπάει!”

paidokttonos2

Σε ειδικό απομονωμένο κελί των φυλακών της Κέρκυρας που…σύμφωνα με πληροφορίες είναι το ίδιο με αυτό που διέμενε πριν από χρόνια ένας άλλος παιδοκτόνος, ο Μανώλης Δουρής, βρίσκεται από χθες ο 27χρονος Βούλγαρος που σκότωσε με τον πλέον ανατριχιαστικό τρόπο την 4χρονη κόρη του Άννυ.
Οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει όχι μόνο το πανελλήνιο αλλά και τη διεθνή κοινή γνώμη είναι ραγδαίες και προκαλούν ανατριχίλα. Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ασφάλειας ο πατροκτόνος ήξερε πολύ καλά τι έκανε από το πρώτο λεπτό και κάνουν λόγο για δολοφονία της Άννυ με βασανιστικό τρόπο.
Ο Βούλγαρος παρουσιάστηκε κυνικός και ψυχρός κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του, χθες, στις φυλακές Κέρκυρας. Ενδεικτικός είναι ο διάλογος που είχε με τους αστυνομικούς που τον μετέφεραν στο νησί:
-27χρονος: Κέρκυρα πάμε?
-Αστυνομικός: Ναι στις φυλακές της Κέρκυρας. Στο κελί του Δουρή.
-27χρονος: Ποιος είναι αυτός ο Δουρής. Δεν τον ξέρω. Πάντως, γουστάρω. Στην Κέρκυρα δεν είχα ξανά πάει.
Ο Μανώλης Δουρής είχε καταδικαστεί το 1993 για το βιασμό και τη δολοφονία του 6χρονου γιου του. Δύο χρόνια μετά βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί στις φυλακές της Τρίπολης. Βρέθηκε κρεμασμένος με το καλώδιο της τηλεόρασης.
Υπό αυστηρή φρούρηση όλο το 24ωρο
Ο πατροκτόνος βρίσκεται πλέον υπό 24ωρη παρακολούθηση και προαυλίζεται μόνος τις ώρες που οι υπόλοιποι κρατούμενοι θα είναι μέσα στα κελιά τους. Ο «πα-τέρας», που σκότωσε και τεμάχισε το ίδιο του το παιδί και στη συνέχεια για να κρύψει τα ίχνη έβρασε με ρύζι τα κομμάτια και τα σκόρπισε σε κάδους στο κέντρο της Αθήνας διαμένει στο κελί του Μανώλη Δουρή, μόνος, αφού υπάρχει ο κίνδυνος λιντσαρίσματος από άλλους κρατουμένους της φυλακής.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα βρίσκεται υπό 24ωρη παρακολούθηση εντός κι εκτός του κελιού του. Χθες η μεταγωγή του από την Αθήνα έγινε κάτω από αυστηρά μετρά ασφαλείας, τόσο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όσο και στην Κέρκυρα, στον χώρο γύρω από τις φυλακές.
H κλούβα της Αστυνομίας σταμάτησε στην πύλη της φυλακής. Ο 27χρονος μπήκε στη φυλακή με σκυμμένο το κεφάλι.

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου