Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Αποτυχημένη προσπάθεια απόδρασης Αλβανού κρατούμενου των φυλακών από το νοσοκομείο Γρεβενών όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος..


Αποτυχημένη προσπάθεια απόδρασης Αλβανού κρατούμενου των φυλακών Φελλίου λίγο πριν απο τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, από το νοσοκομείο Γρεβενών.

Άμεση η επέμβαση των Φρουρών αλλα και της Αστυνομίας. 

Αποτυχημένη προσπάθεια απόδρασης Αλβανού κρατούμενου των φυλακών Φελλίου λίγο πριν απο τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, από το νοσοκομείο Γρεβενών όπου και νοσηλευόταν φρουρούμενος εδώ και τρείς ημέρες, μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη απο συγκρατούμενούς του. 

Σύμφωνα με το 
greveniotis.gr,ο κρατούμενος,ο οποίος ήταν ... ιδιαίτερα σωματώδης, επιτέθηκε σαν μαινόμενος ταύρος και τραυμάτισε ελαφρά τους εξωτερικούς φρουρούς που τον φρουρούσαν, προσπάθησε να δραπετεύσει από το παράθυρο του θαλάμου που νοσηλευόταν, όπου δεν υπήρχε διέξοδος καθώς έπεσε στην τάφρο που υπάρχει κάτω από αυτό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. 

Άμεση ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας, καθώς αυτοκίνητο περιπολούσε στην περιοχή του νοσοκομείου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο έσπευσε άμεσα και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Βάϊος Χονδρός. 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του διευθυντή των φυλακών Πανάγου Αντώνη και του Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχου Βάϊου Χονδρού




ΠΗΓΗ:eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου