Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Δηλώσεις "φωτιά" για την απόδραση από τον Π. Μαντούβαλο.


Δείτε τις τηλεοπτικές δηλώσεις "φωτιά" σχετικά με την απόδραση στις φυλακές Τρικάλων από τον Π. Μαντούβαλο. Στα Τρίκαλα βρίσκεται σήμερα ο γνωστός δικηγόρος τ. βουλευτής κ. Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση των Εξωτερικών Φρουρών Τρικάλων. Σήμερα το βράδυ, από τον χώρο των φυλακών Τρικάλων, ο κ. Μαντούβαλος παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο trikalaola.gr και οι βαρυσήμαντες δηλώσεις θα προκαλέσουν αντιδράσεις.

Ο Υπουργός κ. Ρουπακιώτης, σε δηλώσεις που είχε κάνει στα ΜΜΕ το περασμένο Σάββατο, είχε χαρακτηρίσει την επιχείρηση απόδρασης ως καταδρομική. Απόψε στην κάμερα του trikalaola.gr ο κ. Μαντούβαλος είπε... πως επρόκειτο για παραστρατιωτική αλλοδαπή οργάνωση, η οποία έδρασε σε Ελληνικό έδαφος και τα μέλη της βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια, δρουν ανεξέλεγκτα και κανείς δεν ξέρει που θα χτυπήσουν την επόμενη στιγμή.

Ακόμη, τόνισε την ανάγκη λήψης πρόσθετων μέτρων ασφαλείας, ειδικά στις σκοπιές, οι οποίες είναι φτιαγμένες από τσίγκο! Στο ερώτημά μας, αν υπήρξε συγχρονισμένη επίθεση από μέσα προς τα έξω και από έξω προς τα μέσα και αν υπήρξαν κρατούμενοι που ανέβηκαν στην ταράτσα και ήταν οπλισμένοι, ο κ. Μαντούβαλος άφησε σαφή υπονοούμενα πως υπάρχουν σημάδια της εσωτερικής επίθεσης. Θα πρέπει να υπάρξει έλεγχος από την ΔΕΕ (Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών), για να γίνει καλύτερη εκτίμηση για τα σημάδια που υπάρχουν μέχρι και το τελευταίο τρίμα βολίδας. Ζήτησε την άμεση επέμβαση του Εισαγγελέα για τα όσα συνέβησαν.

Ο κ. Μαντούβαλος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών κ. Γιάννη Αναγνώστου, το μέλος της Π.Ο.Ε.Φ. και μέλος του πρωτοβάθμιου οργάνου κ. Γιώργο Απάλα και έναν συνεργάτη του. Πριν από τις φυλακές, είχαν επισκεφτεί τους δύο τραυματισμένους Εξωτερικούς Φρουρούς στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Τέλος, ο κ. Μαντούβαλος αναφέρθηκε και σε πολλές άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και οι δηλώσεις του σίγουρα θα προκαλέσουν αντιδράσεις.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο 26 λεπτών του trikalaola.gr με τις δηλώσεις



ΠΗΓΗ:trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου