Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Α.Αραβαντινός: «Απαξιώνεται ο θεσμός των αδειών»


«Απαξιώνεται ο θεσμός των αδειών» ξεκαθάρισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Αντώνης Αραβαντινός με αφορμή την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.
Ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων ήρθε μάλιστα σε αντιπαράθεση με τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος υποστήριξε ότι: «ο Χριστόδουλος Ξηρός είναι δολοφόνος και θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να είναι στη φυλακή».
Ο κ. Αραβαντινός ξεκαθάρισε ότι καταδικάζει απόλυτα την τρομοκρατία και διερωτήθηκε τι θα γίνει το επόμενο διάστημα στο σύστημα αδειών με αφορμή την απόδραση του «Μανώλη» της 17Ν.
Υποστήριξε ακόμη ότι οι φυλακές λειτουργούν χάρη στις πατέντες που βρίσκουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι. «Μόνο με πατέντες και αυτοθυσία λειτουργούν οι φυλακές. Είμαστε εγκαταλελειμμένοι», διαμαρτυρήθηκε επαναλαμβάνοντας ότι η διεύθυνση των φυλακών γνώριζε το ειδικό καθεστώς του Χριστόδουλου Ξηρού.
Κατέληξε πάντως στο να πει ότι: «Η άρνηση επιστροφής του Ξηρού δεν μπορεί να ταυτιστεί με την συνάντησή του με τους Πυρήνες την 31η Δεκεμβρίου. Δεν έχει να κάνει με τη συνάντηση».
ΠΗΓΗ:defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Αντώνη επιτέλουσ τα λές εξω απο τα δόντια.Αλλά ο υπουργός μας ακούει εδώ είναι το ζητούμενο.Μας αφήσανε να παλεύουμε με τουσ τρελούς τους ψυχικά ασθενείς τους κακοποιούς.χωρίς καμμία προστασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή