Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Στρατός για όλες τις δουλειές! "Και φρούρηση φυλακών αναλαμβάνουμε"





Στρατός για όλες τις δουλειές. Αυτό θέλουν προφανώς οι κυβερνώντες! Οι εμμονές συγκεκριμένων αξιωματούχων της κυβέρνησης αρχίζουν να παίρνουν γραφικές διαστάσεις. Μετά από την αποστολή Λιμενικού και ΕΤΑ στα βουνά για να πιάσουν δραπέτες, τις αποστολές ...σεκιούριτι σε παρελάσεις ,την μετατροπή των Ειδικών Δυνάμεων σε σκοπούς για την ασφάλεια των υπουργών στο ΥΠΕΘΑ, τώρα και σε ρόλο ...δεσμοφυλάκων στις φυλακές!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Παναγιώτη Σπυρόπουλου από το Newsit σε φυλακή Ελλήνων τρομοκρατών μετατρέπονται οι φυλακές Δομοκού.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, στις φυλακές υψίστης ασφαλείας θα μεταφερθούν και θα κρατούνται όσοι έχουν καταδικαστεί ή κατηγορούνται για υποθέσεις τρομοκρατίας.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, την ευθύνη για την εξωτερική φύλαξη των φυλακών, την πύλη εισόδου και την πύλη τροφίμων θα έχει αποκλειστικά η Ελληνική Αστυνομία ενώ εντός των φυλακών θα περιπολούν σωφρονιστικού υπάλληλοι.

Παράλληλα, θα τοποθετηθούν κάμερες σε όλους τους χώρους και “κόφτες” επικοινωνίας με κινητά τηλέφωνα και διαδίκτυο. Η επικοινωνία των κρατουμένων δηλαδή θα γίνεται μόνο μέσω των τηλεφώνων της φυλακής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά από επικοινωνία των υπουργών Δημόσιας Τάξης και Εθνικής Άμυνας, υπάρχει το ενδεχόμενο περιμετρικά των φυλακών να τοποθετηθούν θωρακισμένα στρατιωτικά οχήματα για την αποφυγή ενδεχόμενης εξωτερικής επίθεσης!

Να πληροφορήσουμε το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και πιθανόν και το ΥΠΕΘΑ ότι οι δυνατότητες των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να είναι αξιοποιήσιμες για συγκεκριμένες αποστολές και απειλές. Επίσης να θυμίσουμε ότι το ανθρώπινο δυναμικό που υπάρχει είναι δεδομένο και η εξαντλησή του σε άλλα καθήκοντα μόνο ζημιά θα κάνει.

Αρκούν οι πυρκαγιές, οι πλημμύρες, οι χιονοπτώσεις,η έρευνα διάσωσης, η αντικατάσταση του ΕΚΑΒ και τόσες μα τόσες άλλες αποστολές που το κράτος έχει φορτώσει στις ΕΔ. Δεν χρειάζονται άλλες.

ΠΗΓΗ:onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου